Glamping Luxemburg

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Luxemburg

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Luxemburg: ervaar het echte outdoor-gevoel

Houd je van luxe, maar wil je ook een echt outdoor-gevoel ervaren? Kies dan eens voor glamping in Luxemburg! Deze luxe kampeerlocaties zijn allemaal beoordeeld met 4 of 5 sterren en liggen zeer fraai in de Luxemburgse natuur. Hier geniet je altijd van frisse en gezonde lucht. Tegelijkertijd heb je alle comfort die je je maar kunt wensen! Maak een keuze door de ANWB-scores en de beoordelingen van kampeerders met elkaar te vergelijken.

Glamping: luxe kampeerervaring

Tijdens het glampen slaap je in een volledig ingerichte lodge of safaritent. Dat scheelt een hoop bagage! Geniet op de veranda van een lekker stokbroodje en een verfrissend drankje, terwijl je onderuitgezakt zit op een heerlijke loungebank. De kinderen zijn ongeduldig en willen niets liever dan naar het zwembad. Ga je met ze mee of drink je liever een drankje op het gezellige terras van de camping?

Van alles te doen

Jij en je kinderen zullen op jullie camping zeker plezier beleven. Voor de kids zijn er speeltuinen met allerlei leuke speeltoestellen voor urenlang plezier. Op alle campings is wifi aanwezig. Je kunt dus prima af en toe online gaan, bijvoorbeeld om met z’n allen een leuke film te kijken. Glamping in Luxemburg betekent dat je je de hele dag kunt vermaken, terwijl je voorzien bent van alle comfort van thuis!

Op pad in Luxemburg

Het is goed toeven op een camping in Luxemburg, maar je wilt misschien ook wel wat van de omgeving zien. Voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers heeft Luxemburg een hoop te bieden. In de hoofdstad Luxemburg kom je alles te weten over de geschiedenis van het groothertogdom. De heuvelachtige Ardennen in het noorden zijn uitermate geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht.