Naturistencampings in Luxemburg

  • Geheel of gedeeltelijke naturistencampings
  • Geselecteerd door de ANWB

Naturistencampings in Luxemburg

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

In alle luxe vakantie vieren op een naturisten camping in Luxemburg

Vier je vakantie op een naturisten camping in Luxemburg, dan ben je van alle gemakken voorzien. Op deze campings geniet je zonder kleding van de zon. Sommige terreinen zijn geschikt voor naturisten en andere terreinen zijn slechts gedeeltelijk zonder kleding te betreden. Je probeert er lokale gerechten uit in het campingrestaurant en neemt een verfrissende duik in het zwembad.

Breng een bezoek aan de gezellige hoofdstad

Vanuit een naturisten camping in Luxemburg sta je snel in de gelijknamige hoofdstad. Luxemburg wordt beschermd door een vestingmantel en iedere zaterdag en woensdag koop je lokale specialiteiten op de markt in het centrum. Onderweg kom je burchten, monumentale bouwwerken en kastelen tegen, die meestal ook geopend zijn voor toeristen. De perfecte plek om de mooiste vakantiefoto’s te maken.

Ontdek het Dal van de Zeven Kastelen

Tijdens je vakantie mag een bezoek aan het Dal van de Zeven Kastelen niet ontbreken. Deze highlight ligt in het westen van het land, waar je zeven prachtige kastelen in een heuvelachtig landschap bewondert. De route is in de auto, te voet of met de fiets te verkennen. Beklim zeker het hoogste punt op 559 meter. Hier geniet je van een fantastisch uitzicht. Even bijkomen? Keer dan terug naar de naturisten camping in Luxemburg voor een verfrissende duik of een goed boek bij je kampeerplaats.