9408 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB

Camping De Hondsrug

Camping De Hondsrug

Erkend CKE

Kampeerders (voeg review toe)

nog geen reviews

Inspectiekids (voeg review toe)

nog geen reviews

Camping De Hondsrug

Zeer grote camping op de Drentse Hondsrug, aan de rand van het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De bossen, heidelandschappen en vennetjes vormen een geliefde omgeving voor fietsers en wandelaars. Met Groningen (27 km), Assen (15 km) en mooie Drentse brinkdorpen in de omgeving kun je ook cultuur en gezelligheid opsnuiven. Tel daar de speel- en attractieparken in Drenthe bij op en je hebt alle ingrediënten voor een gezinsvakantie.

Gras en wuivende bomen

Met je eigen tent, caravan of camper kampeer je bij deze camping op gras, met wuivende bomen en groene hagen om de velden. Kies uit een van de 3 typen staanplaatsen, elk met eigen grootte en voorzieningen. Staanplaatsen met privésanitair zijn ook te boeken. Je kunt kiezen voor een staanplaats op een veld met speeltoestellen, of juist voor een staanplaats met wat meer beschutting en rust. De meeste staanplaatsen zijn autovrij. Als je wilt huren, dan heb je de keuze uit mobilhomes, chalets en bungalowtenten.

Volop speel - en waterplezier

Rondom en in het verwarmde buitenzwembad geniet je van water met de zon op je gezicht. Leg je handdoek op de zonneweide, zwem baantjes of zwier van de glijbaan. Bij het peuterbad speel en spetter je met je kleine kinderen. In het verwarmde binnenzwembad kun je ook bij minder stralend weer lekker zwemmen. Hier kun je ook ontspannen in het stoombad.

Tussen de bomen ligt een speeltuin waar je kinderen klauteren en in de zandbak graven. Ook bij het eetcafé en in de speelkuil bij het buitenzwembad staan allerlei speeltoestellen. En op de airtrampoline is het volop springen en stuiteren. Oudere kinderen vinden elkaar bij de voetbal-, basketbal- en volleybalvelden, of bij de tafeltennistafels. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam allerlei activiteiten voor jong en ouder, van knutseluurtjes tot roofvogelshows. Het eetcafé, met lounge en bar, is de plek waar je met het hele gezin uit eten kunt gaan. Als je zelf koken wil combineren met vakantiegemak, maak je gebruik van een van de afwasmachines.

Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings
  • Zeer grote camping (519 plaatsen)
  • Ideaal voor families met kinderen
  • Gratis wifi
  • Voordeel met Camping Key Europe
  • Honden toegelaten
  • Meer details
CKE

Details

Algemene informatie
Prijzen
Zwembaden
Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen
Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie
Eten & drinken
Campingbepalingen
Campers
Camping Key Europe
Adres & route
Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Kampeerders reviews

Camping De Hondsrug heeft nog geen reviews van kampeerders. Schrijf nu een review!

Voeg review toe

Vergelijkbare campings

Camping De Hondsrug is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

8,4 3 reviews

Vrijetijdspark Beerze Bulten

- Overijssel - Nederland

bekijk camping