8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Hondsrug
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

Camping De Hondsrug

De camping ligt naast het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De meeste standplaatsen zijn autovrij. De toeristische veldjes zijn geclusterd, maar liggen verspreid over het hele terrein. Tussen elke twee standplaatsen is een watertappunt. Er zijn een airtrampoline en een dierenweide.

Zeer grote camping op de Drentse Hondsrug, aan de rand van het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De bossen, heidelandschappen en vennetjes vormen een geliefde omgeving voor fietsers en wandelaars. Met Groningen (27 km), Assen (15 km) en mooie Drentse brinkdorpen in de omgeving kun je ook cultuur en gezelligheid opsnuiven. Tel daar de speel- en attractieparken in Drenthe bij op en je hebt alle ingrediënten voor een gezinsvakantie.Gras en wuivende bomen

Met je eigen tent, caravan of camper kampeer je bij deze camping op gras, met wuivende bomen en groene hagen om de velden. Kies uit een van de 3 typen staanplaatsen, elk met eigen grootte en voorzieningen. Staanplaatsen met privésanitair zijn ook te boeken. Je kunt kiezen voor een staanplaats op een veld met speeltoestellen, of juist voor een staanplaats met wat meer beschutting en rust. De meeste staanplaatsen zijn autovrij. Als je wilt huren, dan heb je de keuze uit mobilhomes, chalets en bungalowtenten.

Volop speel - en waterplezier

Rondom en in het verwarmde buitenzwembad geniet je van water met de zon op je gezicht. Leg je handdoek op de zonneweide, zwem baantjes of zwier van de glijbaan. Bij het peuterbad speel en spetter je met je kleine kinderen. In het verwarmde binnenzwembad kun je ook bij minder stralend weer lekker zwemmen. Hier kun je ook ontspannen in het stoombad.

Tussen de bomen ligt een speeltuin waar je kinderen klauteren en in de zandbak graven. Ook bij het eetcafé en in de speelkuil bij het buitenzwembad staan allerlei speeltoestellen. En op de airtrampoline is het volop springen en stuiteren. Oudere kinderen vinden elkaar bij de voetbal-, basketbal- en volleybalvelden, of bij de tafeltennistafels. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam allerlei activiteiten voor jong en ouder, van knutseluurtjes tot roofvogelshows. Het eetcafé, met lounge en bar, is de plek waar je met het hele gezin uit eten kunt gaan. Als je zelf koken wil combineren met vakantiegemak, maak je gebruik van een van de afwasmachines.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping De Hondsrug heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Hondsrug is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa