3 sterren

Camping Pieterom

NederlandDrentheSleen  (sitecode 74183)

Camping Pieterom

NederlandDrentheSleen
3 sterren
KleinErkendCKE

De speels ingerichte camping ligt in een parkachtige omgeving, tegenover een manege, aan de rand van een dorp met winkels. Er groeien diverse fruitbomen en struiken. Half hoge hagen zorgen voor een speelse indeling. De babywasplaats is in het gehandicaptensanitair. Het Pieterpad loopt langs de camping. Trekkers met paard en huifkar kunnen ook op de camping terecht.

Kleinschalig kamperen in Drenthe op Camping Pieterom

Camping Pieterom is een sfeervolle en parkachtig ingerichte minicamping aan de voet van de Drentse Hondsrug, in het dorpje Sleen. Als je op zoek bent naar een camping waar je in rust van de natuur geniet, is deze camping een goede keuze. Centraal op de camping ligt de kleurrijke natuurruigte vol met bloemen, struiken en planten die vele vlinders en vogels aantrekken.

Ruim campingveld

Het ruim opgezette campingveld is parkachtig ingericht. Tijdens het kamperen heb je altijd een mooi uitzicht, over de pittoreske doorkijkjes van de camping of over de weilanden. Hierdoor geniet je van een gevoel van ruimte. De staanplaatsen zijn comfortabel ingericht met een eigen stroomvoorziening en een watertappunt. Je hebt meer dan genoeg privacy op de ruime staanplaatsen om de rust in je op te nemen. Alle kampeerplekken rondom het terrein zijn voorzien van een tegelplateau waar de voortent of luifel op kan staan. Je kiest zelf voor een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon.

Boerderijdieren voor de kinderen

Voor de kinderen is het erg leuk om een kijkje te nemen bij de boerderijdieren. Camping Pieterom is geen echte boerderij, maar er lopen wel kippen vrij rond over het terrein. De Belgische hazen leven naast de sanitaire ruimte en worden graag gevoerd door de kinderen terwijl ze aan het spelen zijn in de ren. Er is alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Zo kunnen de kleintjes lekker graven in de zandbak terwijl de grotere kinderen springen op de trampoline.

Samen barbecueën

In het hoogseizoen eet je gezellig met andere kampeerders tijdens de georganiseerde barbecueavonden. Wil je liever zelf wat lekkers kopen? De supermarkt in Sleen ligt op wandelafstand van de camping.

Omgeving

Ontdek Drenthe vanaf Camping Pieterom

In de groene omgeving van Camping Pieterom maak je prachtige fiets- en wandeltochten. De Kibbelkoele is het startpunt van een 32 kilometer lange mountainbikeroute en ook kun je hier lekker luieren op het ruime zandstrand terwijl je af en toe een duik neemt in het schone water van de zwemplas. Met de kinderen is het erg leuk om naar het Ermerstrand te gaan, omdat er een speelgelegenheid is. Ben je avontuurlijk aangelegd? Ga dan waterskiën bij de waterskibaan. Ook fiets je eenvoudig naar het Bargerveen met de unieke hoogveenrestanten en de dierentuin Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Lees meer over Drenthe

Naar accommodaties