4 sterren

Camping Zwinderen

NederlandDrentheZwinderen  (sitecode 96949)

Camping Zwinderen

NederlandDrentheZwinderen
4 sterren
KleinErkendCKE

Een kleine familiecamping met een goed onderhouden terrein in een bosrijke omgeving. Er zijn staanplaatsen met privacy, omgeven door bomen en hagen, maar er zijn ook staanplaatsen op het open veld. Tijdens wat minder weer kunnen kinderen zich vermaken in het jeugdhonk waar diverse faciliteiten zijn. Er is een kampvuurplaats.

Camping Zwinderen voor een familievakantie in Drenthe

De kleinschalige Camping Zwinderen in Drenthe is ideaal voor een vakantie met (jonge) kinderen. Zowel op de camping als in de omgeving vermaakt het hele gezin zich zowel in het laag- als hoogseizoen.

Een kindvriendelijke camping

Deze kleine camping is autovrij, waardoor kinderen zorgeloos spelen en rondrennen over de velden. Voor de wat oudere kinderen die graag in contact blijven met hun vrienden is er gratis wifi. De dierenweide en speeltoestellen zorgen voor veel vermaak onder de jonge campinggasten. Daarnaast organiseert de camping regelmatig speurtochten, spooktochten, spelletjes, knutselactiviteiten of kookateliers. Om af te koelen na al dat spelen is er een groot buitenzwembad met speciaal kinderbad naast Camping Zwinderen.

Diverse faciliteiten en diensten voor een comfortabele vakantie

Bestel verse broodjes en laat deze in de ochtend bij je langsbrengen of haal een ijsje, friet of snacks bij de kiosk. Hier koop je ook duikbrillen, opblaasbanden en andere accessoires voor het zwembad. De sanitaire voorzieningen zijn modern, verwarmd en goed onderhouden. Voor de gezinnen met baby’s en jonge kinderen is er een speciale ruimte met babybadje, verschoontafel, kindertoilet en kinderdouche. Ook is het mogelijk je kleding te wassen en te drogen op de camping.

Kampeerplaatsen en accommodaties op Camping Zwinderen

De 36 kampeerplaatsen en 3 verharde camperplaatsen beschikken allemaal over elektriciteit van 16 ampère, een afvoer en een waterpunt. Voor degenen die liever in een accommodatie verblijven is er een chalet voor zes personen of een huurtent voor vier personen. Zoek je een goed compromis tussen deze twee? Kies dan voor de pod voor twee à vier personen. Alle accommodaties zijn comfortabel ingericht en van een keukenhoek voorzien. Bij het chalet heb je tevens toegang tot een fietsenschuur met oplaadpunt voor je elektrische fiets.

Omgeving

Ontdek het prachtige Drenthe rondom Camping Zwinderen

Neem je fiets of wandelschoenen mee om landgoed de Klencke of Boswachterij Gees vlakbij Camping Zwinderen te ontdekken. Voor een cultureel uitje bezoek je het Openluchtmuseum Ellert en Brammert. Hier ontdek je hoe mensen vroeger leefden in Drenthe. Ook een bezoek aan Hunebedcentrum Borger mag niet ontbreken voor een leerzaam moment over de grafmonumenten die werden gebouwd door de prehistorische boeren in de regio. Het indrukwekkende herinneringscentrum Kamp Westerbork, waar je onder andere filmbeelden uit 1944 bekijkt en veel over het vroegere kamp leert, is ook een zeer interessant uitje.

Lees meer over Drenthe

Naar accommodaties