8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
D'Olde Kamp Recreatie
bekijk 29 foto 's
Klein Charme CKE GreenKey

D'Olde Kamp Recreatie

Omzoomd door loofbomen en struiken worden de staanplaatsen op deze camping gescheiden door hoge begroeiing. Er is een pizza-oven waar men zelf zijn pizza kan bakken. Huifkarren zijn welkom en voor de paarden is een weide. Er zijn diverse fietsroutes te krijgen en op de camping zijn fietsen te huur. In het bijbehorende bos mogen kinderen hutten bouwen. Het sanitair is modern en schoon.

d'Olde Kamp is een kleinschalige familiecamping in het Drentse Ansen, tussen de brinkdorpen Ruinen en Dwingeloo. En met Nationaal Park Dwingelderveld in de achtertuin loop en fiets je zo het bos in of de hei op.

Door de ligging aan de rand van dit natuurgebied en de nabijheid van het Nationaal Park Drents-Friese Wold staat een verblijf op d’Olde Kamp garant voor een vakantie in de natuur en is de kans groot op een bijzondere ontmoeting met een Drentse schaapkudde.

Groen kampeerterrein
Ook de knusse charmecamping baadt in het groen. Omzoomd door loofbomen en struiken worden de 40 kampeerplaatsen van ruim 100 m2 gescheiden door hoge begroeiing. De comfortplekken staan op een privéveld en zijn voorzien van elektra (4 ampère), een watertappunt en een rioolaansluiting. Daarnaast is er een meer open familieterrein. Maar waar je ook staat: overal heb je toegang tot gratis wifi. Uiteraard is het gebruik van het moderne sanitair inclusief, dat onder meer beschikt over vloerverwarming, afsluitbare wascabines, royale familiedouches, afwasplaatsen, mindervalidenvoorzieningen, een wasmachine, droger en stortplaats voor het chemisch toilet.

Plaggenhutten en vakantiehuizen
d’Olde Kamp verhuurt daarnaast authentieke Drentse plaggenhutten en comfortabele vakantiehuizen. De bijzondere hutten ogen nostalgisch, maar voldoen aan de moderne behoeften. Wil je echt iets speciaals? Kies dan voor de luxe keuterij Drostenveen, waarbij je samen met een geit onder één dak verblijft.

Kindervermaak
Ter vermaak voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen. Ook is er een dierenweide waar ze kunnen knuffelen met geiten en konijnen. Boomhutten bouwen in het aangrenzende bos is minstens zo leuk.

Behulpzame campingeigenaren
Fijn: de behulpzame campingeigenaren voorzien je ’s ochtend van verse broodjes en steken ’s avonds de pizza-oven voor je aan. Ook geven ze je graag tips over de omgeving en verhuren ze fietsen. Kortom, d’Olde Kamp biedt alle ingrediënten voor een onbezorgde kampeervakantie.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

D'Olde Kamp Recreatie heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

D'Olde Kamp Recreatie is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa