8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Kampeerboerderij Broekse Hoeve
bekijk 18 foto 's
Klein

Kampeerboerderij Broekse Hoeve

Bomen en struiken bieden de staanplaatsen op deze naast een historische boerderij gelegen camping privacy. Het sanitair is voldoende onderhouden. Er is een zwembad, kampvuurplaats en dierenweide. De beek die langs de camping stroomt, is geschikt om te varen en vissen. Kinderen mogen er vlotten bouwen en hutten in een gedeelte van het bos achter de camping.

Fraai gelegen in natuurgebied de Hunzevallei pal naast het riviertje De Beek vormt Kampeerboerderij de Broekse Hoeve een ideale bestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Ook gezinnen met jonge kinderen komen graag naar deze camping in het Drentse brinkdorpje Gieterveen.

Op De Broekse Hoeve kampeer je op een historische boerderij van meer dan 200 jaar oud. Het autovrije en kindvriendelijke kampeerterrein telt 25 staanplaatsen van 100 tot 150 m2 en is geschikt voor kampeerders met een tent, caravan, camper en vouwwagen. Daarbij heb je keuze uit een afgebakende plek in de appelboomgaard met veel privacy of een meer open plaats op een mooi grasveld. Wat je ook kiest: elke plek heeft elektra (6 ampère) en gratis wifi.

Blokhut en groepsaccommodaties
Naast kamperen kun je een ingerichte blokhut voor 5 personen huren. De blokhut is voorzien van 4 slaapcabines, een keuken met koelkast en een terras. Uiteraard kun je gebruikmaken van het sanitair op de camping. Daarnaast zijn er twee groepsaccommodatie te huur; geschikt voor maximaal 46 personen.

Veel faciliteiten
De Broekse Hoeve beschikt over veel faciliteiten, die het kampeerleven veraangenamen. Het sanitair is schoon en voorziet onder meer in een wasmachine, droger en een (af)wasplaats. Ook heb je de mogelijkheid om een koelkast en/of barbecue te huren. Op een mooie zomerdag is het lekker afkoelen in het buitenzwembad en kun je ’s avonds een kampvuur aansteken. Kinderen mogen vlotten en hutten bouwen in het het bos achter de camping. Ook kunnen ze de boerderijdieren aaien of uitrazen in de speeltuin.

Activiteiten
In de beek die langs de camping stroomt kun je vissen en kanoën. Kano’s zijn te huur op de camping. Ook biedt De Broekse Hoeve verschillende (bij te boeken) groepsactiviteiten aan, zoals The Highland Games, klootschieten, kano-estafette en boerengolf.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Kampeerboerderij Broekse Hoeve heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Kampeerboerderij Broekse Hoeve is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa