2.5 sterren

Minicamping Landgoed het Geuzenbos

NederlandDrentheMantinge  (sitecode 78611)

Minicamping Landgoed het Geuzenbos

NederlandDrentheMantinge
2.5 sterren
KleinCKE

Deze autovrije camping ligt in landgoed het Geuzenbos en is uitermate geschikt voor het maken van fiets- en of wandeltochten. De staanplaatsen op gras hebben een speelse afbakening door aanplant van bomen en struiken. Enkele plaatsen hebben een deels verharde ondergrond. Er zijn een modern toiletgebouw, een ruime blokhut die dient als slechtweerruimte en overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Via het eigen bos met losloopgebied voor honden ga je naar natuurgebied Het Mantingerzand.

Camping Landgoed Het Geuzenbos, kamperen op een bijzonder stuk landgoed

Gelegen op een prachtig landgoed tussen Westerbork en Hoogeveen vind je Camping Landgoed Het Geuzenbos. Deze gastvrije camping draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel. De moderne faciliteiten dragen bij aan een geslaagde kampeervakantie voor het hele gezin.

Comfortabel verblijven

Camping Landgoed Het Geuzenbos biedt comfort- en tentplaatsen aan, gelegen midden in de natuur. Er zijn 24 staanplaatsen beschikbaar en alle plaatsen beschikken over een aansluiting op water en elektriciteit. Je kiest zelf of je in de zon of in de schaduw kampeert. Enkele staanplaatsen zijn ook voorzien van een tegelplateau om een voortent of luifel op te plaatsen. De beplanting zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen de staanplaatsen, zodat alle gasten maximaal van privacy en rust genieten.

Handige voorzieningen

Het sanitair is keurig verzorgd en wordt vier keer per dag gereinigd. Er zijn vier toiletten en vier warme douches aanwezig. Net als één wascabine en vier afwasplaatsen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om het chemisch toilet te storten. Beschik je liever over een privétoilet? De camping verhuurt mobiele toiletten die naast je staanplaats worden geïnstalleerd. Vuile was maak je weer schoon met behulp van de wasmachine die je in de recreatieruimte vindt. Er is ook een droogmolen beschikbaar. De fietsstalling is van oplaadpunten voor je elektrische fiets voorzien.

Activiteiten voor het hele gezin

Daag elkaar eens uit voor een spelletje jeu de boules. De speciaal aangelegde baan nodigt je uit om een balletje te gooien en een praatje te maken met de andere gasten. De blokhut is een gezellige ontmoetingsruimte. Hier speel je een gezelschapsspelletje of kom je je boeken omruilen. Je vindt er ook folders voor je volgende uitstapje.

Omgeving

Natuur en avontuur bij Camping Landgoed Het Geuzenbos

Niet ver van Camping Landgoed Het Geuzenbos vind je het Mantingerveld, een natuurgebied bestaande uit bos- en heidegebieden. Vogels als de wulp, torenvalk en geelgors hebben van dit natuurgebied hun habitat gemaakt. Grillig gevormde jeneverbesstruiken worden afgewisseld met natte heidevegetaties. Pas zeker op voor de adder in het gras!

Kinderen doe je een plezier met een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden. Ontmoet de helden van Studio 100, ga op reis met Bumba en beleef urenlang plezier in de vele attracties.

Lees meer over Drenthe