9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Natuurkampeerterrein De Bekhofschans
bekijk 8 foto 's
Klein CKE

Natuurkampeerterrein De Bekhofschans

De camping ligt bij het Drents-Friese woud op een parkachtig terrein. De ruime en zonnige plaatsen hebben veel privacy. Het sanitair is netjes en schoon. Er is een familieruimte met douche en toilet. Diepvries en koelkast zijn beschikbaar. Ook is een winkeltje met lokale producten. 's Ochtends wordt er brood gebakken en twee keer per week pizza's in de steenoven. De camping organiseert diverse activiteiten rond het thema natuur. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Niet echt verstopt, maar je moet wel even zoeken naar camping Bekhofschans, buurcamping van camping De Boekelter aan dezelfde straat. Waar? In Boijl in het Drents-Friese woud. Bekhofschans ligt er al ruim 40 jaar.

De auto’s staan op een parkeerterrein tussen de rustige weg en de camping. Meld je bij het woonhuis en hoop dat er nog een van de ruime staanplaatsen vrij is. Alle plekken liggen enigszins verscholen en in het midden is een bijna echt bos! De hoge hagen wekken de indruk dat je alleen bent op de camping.

Pal achter het parkeerterrein is een speeltuintje, schommels en een groot – met tentdoek overdekt – terras waar zeker twee picknicktafels onder passen en een vuurplaats. Kleine kinderen zie je de hele dag grote takken sjouwen. Waarheen? Maakt niet uit, als ze maar kunnen sjouwen. Ze fietsen rondjes om het ‘bos’ heen. Het sanitairgebouw heeft behalve gewone douches ook een verwarmde familiedouche. Die deur zit aan de zij-achterkant van het gebouw. Wifi ontvang je het best bij de ‘leeskeet’ waar je ook rustig kunt zitten en een potje eten voor de baby kunt opwarmen in de magnetron. Terwijl je wacht, snuffel je in de folders wat je allemaal in de omgeving kunt doen. Zoals lange wandelingen door de bossen waarvoor je letterlijk en figuurlijk vanaf de camping alle kanten op kunt.

Net buiten de bebouwde kom van Noordwolde ligt Theeschenkerij De Buytenplaats, met een prachtige tuin. Of je kiest een van de 25 pannenkoeken bij Sams Pannenkoekerij (Bakkeveen). Kunnen de kinderen net buiten het terras met een volle buik ook nog naar de doolhof-speeltuin! Geen natuurkampeerkaart? Eigenaar Dirk Peters laat je met de camping kennismaken en achteraf koop je gewoon bij hem die kaart (€ 14,95 per jaar).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Natuurkampeerterrein De Bekhofschans heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Natuurkampeerterrein De Bekhofschans is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa