Boerderijcamping Den Hoek

NederlandGelderlandWilp  (sitecode 70754)

Boerderijcamping Den Hoek

NederlandGelderlandWilp
KleinCKE

De kampeervelden liggen bij een jongveeboerderij. Bomen en struiken scheiden de plaatsen die een weids uitzicht hebben op de weides. De recreatieruimte en het schone sanitair zitten in één gebouw. Er zijn een koelkast en centrifuge. Er is boerengolf. Het recreatiegebied Bussloo is vlakbij. Bij droog weer mag de auto bij de staanplaats staan.

Authentiek kamperen in Gelderland op Boerderijcamping Den Hoek

Boerderijcamping Den Hoek is ideaal voor kampeerders die een inkijkje willen in het boerenleven. Fietsers, wandelaars en watersporters beleven een actieve vakantie in Gelderland vlak bij recreatiegebied Bussloo.

Ruime staanplaatsen met weids uitzicht

Je kampeert op deze kleine boerencamping met een caravan, tent of vouwwagen op een ruime staanplaats met een weids uitzicht en gezelschap van de koeien. Je hebt veel bewegingsvrijheid en op elke kampeerplaats is plaats voor een voortent of luifel. Voor campers is er een beperkt aantal aparte staanplaatsen op het terrein. Bomen en struiken creëren de nodige beschutting. Er worden geen huuraccommodaties aangeboden.

Ontspanning volop

De voorzieningen op deze camping dragen bij aan een ontspannen vakantie. Er is een kleine wasserette, gratis wifi en goed verzorgd sanitair dat ook geschikt is voor mindervaliden. In de boerderijwinkel koop je zelfgemaakte kaas, yoghurt, karnemelk, boter en streekproducten. Op loopafstand van de camping bevindt zich een restaurant. Binnen een kwartier ben je in Apeldoorn, met een ruime keuze aan eetcafés, snackbars en andere horeca. Er zijn ook meerdere supermarkten verspreid over de stad.

Dieren, natuur en lokaal genieten

Boerderijcamping Den Hoek heeft geen uitgebreid animatieprogramma, maar wel vermaak dat past bij het kamperen in een landelijke omgeving. De boerderij is in principe open voor campinggasten, dus je ziet van dichtbij hoe de koeien worden gemolken en kaas wordt gemaakt. De kinderen knuffelen met de kittens, spelen in de speeltuin en doen wedstrijdjes op de skelters. Jong en oud heeft plezier tijdens een gezellig potje boerengolf. De mooie omgeving ontdek je op de fiets die je huurt op de camping. Zwemmen, waterfietsen of surfen kan bij recreatiegebied Bussloo, waar je ook een wellnesscentrum vindt.

Omgeving

Gezellige steden bij Boerderijcamping Den Hoek

Boerderijcamping Den Hoek ligt tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Deze gezellige steden zijn in een kwartier met de auto bereikbaar.

In 20 minuten met de auto bevind je je in het nationale park de Hoge Veluwe. Het park herbergt zo'n 5.400 hectare aan uitgestrekte loof- en naaldbossen, kleurrijke heides, spectaculaire zandverstuivingen en landbouwgronden. Dit is het leefgebied van zowel edelherten en moeflons als bijzondere vogelsoorten en insecten. Het is een fraaie plek om te wandelen of fietsen. Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum mag ook niet ontbreken.

Lees meer over Gelderland