Boerencamping Remmelink

NederlandGelderlandDrempt  (sitecode 83588)

Boerencamping Remmelink

NederlandGelderlandDrempt
Klein

Het terrein ligt rond de boerderij in een landelijke omgeving en bestaat uit een groot kampeerveld en drie kleinere veldjes. Rond elk veld loopt een singel waarlangs struiken zijn geplant. De plaatsen hebben schaduw van aangeplante bomen. Kinderen kunnen hutten bouwen en er wordt bij gelegenheid een kampvuur aangelegd.

Authentiek kamperen in Gelderland op Boerencamping Remmelink

Boerencamping Remmelink is ideaal voor rustzoekers die willen onthaasten in eigen land. Wandelaars en fietsers gebruiken deze knusse plek als comfortabele uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de Achterhoek.

Ruime plaatsen in een landelijke omgeving

Je kampeert met de caravan, camper, tent of vouwwagen op ruime grasvelden. De staanplaatsen zijn niet afgebakend, waardoor er veel bewegingsvrijheid en voldoende plek is om een voortent, luifel of extra tentje op te zetten. Je profiteert verder van de landelijke omgeving, terwijl bomen en struiken voor wat beschutting zorgen. Echt schaduwrijk zijn de kampeerplaatsen niet. Boerencamping Remmelink biedt geen huuraccommodaties aan.

Verzorgde faciliteiten

Deze camping heeft prima basisvoorzieningen die bijdragen aan een ontspannen vakantie. Er is een goed onderhouden sanitair en een wifi-verbinding. Je start elke dag met verse eitjes van de boer bij je ontbijt. Regelmatig wordt er door de campingeigenaren een themamaaltijd verzorgd. Op een paar minuten rijden ligt een pannenkoekenrestaurant en binnen tien minuten ben je in het centrum van Doesburg. De stad heeft een ruime keuze aan restaurants, supermarkten en een aantal bakkerijen.

Op ontdekkingstocht in de natuur

Boerencamping Remmelink heeft geen overdaad aan animatie, waardoor je optimaal geniet van de rust en stilte. Toch is er gepast vermaak: regelmatig schuif je aan bij het kampvuur of warm je 's avonds op in de recreatieruimte met houtkachel. De kleintjes vermaken zich in de kleine speeltuin met de zandbak of op de skelters. In de schapenweide spelen ze met de schapen en konijnen. De gevarieerde landschappen nodigen uit tot mooie fiets- en wandeltochten. Je verwondert je in de uitgestrekte bossen, grote weilanden en de stille uiterwaarden van de IJssel.

Omgeving

Mooie stadjes vlak bij Boerencamping Remmelink

Vanaf Boerencamping Remmelink ben je in 20 minuten in Hanzestad Zutphen, ook wel de Torenstad genoemd door de vele monumentale gebouwen die de skyline vullen. Nog dichterbij ligt het charmante Bronkhorst, dat zichzelf het kleinste stadje van Nederland mag noemen.

Op tien minuten rijden vind je Doesburg. In deze Hanzestad aan de IJssel is het middeleeuwse stratenpatroon goed bewaard gebleven. Je wandelt langs de laatgotische Martinikerk, fraaie koopmanshuizen en indrukwekkende handelskantoren, zoals het Arsenaal, de Waag en de Commanderij. Een bezoek aan Doesburg is niet compleet zonder een kop mosterdsoep.

Lees meer over Gelderland