3.5 sterren

Camping De Konijnenberg

NederlandGelderlandHarderwijk  (sitecode 202648)

Camping De Konijnenberg

NederlandGelderlandHarderwijk
3.5 sterren
Erkend

De Konijnenberg ligt op ca. 2 km van het Veluwemeer en het centrum van Harderwijk. Centraal op het terrein ligt het zwembad met schuifkap en zonneterras met poolbar. De kleintjes vermaken zich daarnaast in de speeltuin of bij de kidsclub. En het ruime voetbalveld nodigt uit voor een echt potje voetbal. Verder biedt de camping een snackbar en restaurant. De A28 ligt op gehoorsafstand.

Maak kennis met de Veluwe vanuit camping De Konijnenberg

Wie op zoek is naar een kampeervakantie in natuurgebied de Veluwe is bij camping De Konijnenberg aan het juiste adres. Het recent gerenoveerde kampeerterrein ligt op ongeveer twee kilometer van het Veluwemeer en het gezellige centrum van Harderwijk. Er zijn uitgebreide faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een gezellig restaurant voor een overheerlijke maaltijd en een enthousiast animatieteam.

Kamperen bij De Konijnenberg

Op deze grote camping is een uitgebreid aanbod aan kampeer- en staanplaatsen beschikbaar. Zo zijn er 90 toeristische staanplaatsen voor enthousiaste kampeerders, en daarnaast worden er vouwwagens, campers en caravans toegelaten. Wie liever vakantie viert in meer luxe en comfort, boekt een van de 20 vaste huuraccommodaties op het kampeerterrein.

Uren waterpret in het zwembad

De echte waterratten komen tijdens hun kampeervakantie op camping De Konijnenberg in een heus paradijs terecht. Er bevindt zich op het kampeerterrein namelijk een groot zwembad met schuifdak. Ga 's ochtends baantjes trekken in het zwembad of maak een goed bommetje. Naast het centraal gelegen zwembad bevindt zich een zonneterras met poolbar waar je je heerlijk kunt ontspannen met een drankje. Wie liever in natuurwater zwemt, gaat naar het Veluwemeer, dat op ongeveer twee kilometer afstand van de camping ligt.

Uitgebreide faciliteiten voor de kinderen

Op de camping zijn diverse voorzieningen voor kinderen aanwezig, zodat ze zich geen moment vervelen. Zo is er naast het zwembad een sportveld voor een gezellige pot voetbal. Ook is er een buitenspeeltuin voor jongste bezoekers. De kinderen vermaken zich bovendien uren met het uitgebreide programma van het enthousiaste animatieteam: denk hierbij onder andere aan bingo, een kids club, klassieke vossenjachten, een zeskamp, een kleedjesmarkt en een pannenkoekenavond.

Omgeving

Camping de Konijnenberg: ontdek de ongerepte Veluwe

Op de prachtige Veluwe ligt camping de Konijnenberg, een ideale plek voor liefhebbers van de natuur. Wandel of fiets door maar liefst 5400 hectare aan unieke flora en fauna. Naast herten of wildzwijnen tref je hier ook diverse vogels en reptielen. Maak een stop bij de diverse uitkijkpunten en geniet van een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Aapjes kijken in Apenheul

Een uitje maken met het hele gezin vanaf camping de Konijnenberg? Bezoek dan dierentuin de Apenheul in Apeldoorn. Hier bewonder je zo'n 35 verschillende soorten apen.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties