3.5 sterren

Camping Jacobus Hoeve

NederlandGelderlandStroe  (sitecode 75845)

Camping Jacobus Hoeve

NederlandGelderlandStroe
3.5 sterren
ErkendCKE

De staanplaatsen op de camping bevinden zich op twee velden, waarvan een deel een tegelplateau heeft. De vaste staanplaatsen liggen grotendeels apart. Voor campers zijn er enkele staanplaatsen met een verharde ondergrond. In de multifunctionele sporthal is een douche voor gehandicapten. Er zijn twee sanitairgebouwen die met een eigen sleutel door zes staanplaatsen gebruikt kunnen worden. Op het meer is een waterskibaan.

Gezinsvakantie op de Veluwe op Camping Jacobus Hoeve

Of je nu een plek zoekt om in alle rust van de natuur te genieten, of een leuke camping voor het hele gezin, bij Camping Jacobus Hoeve op de Veluwe ben je aan het juiste adres. Voor de kinderen zijn er leuke speelplekken en jonge dieren om mee te knuffelen, en de uitgestrekte Veluwse bossen liggen voor de deur.

Staanplaatsen met prettige voorzieningen

De staanplaatsen liggen verspreid over twee grote velden, en een deel is voorzien van een bestraat terras om je kampeervakantie onder alle weersomstandigheden comfortabel te houden. Alle kampeerplaatsen beschikken over water en elektra, een televisie-aansluiting en vuil- en waterafvoer. Tegen een gering tarief maak je overal op de camping gebruik van wifi. De camperplaatsen hebben een verharde ondergrond. Er zijn zowel toeristische als vaste staanplaatsen. Wil je meer luxe? Kies dan voor een van de huuraccommodaties, zoals een tiny house.

Speeltuin met airtrampoline

De kinderen vermaken zich in de speeltuin met de airtrampoline, een klimtoren en leuke speeltoestellen terwijl jij vanaf het aangrenzende terras van de kantine een oogje in het zeil houdt. Bij mooi weer is het heerlijk om verkoeling te zoeken in de waterspeeltuin. In de kantine en recreatieruimte bestel je een kopje koffie of smul je van een kleine snack. Tijdens de vakanties doen de kinderen mee aan leuke activiteiten, zoals een knutselmiddag.

Sportieve activiteiten

Camping Jacobus Hoeve beschikt over een sporthal waar je tijdens de vakantie even kunt badmintonnen, basketballen of volleyballen. Ook zijn er zachte matten, voor liefhebbers van judo en karate. Verder vinden hier af en toe competities plaats. Ga je liever naar buiten? Huur dan bij de receptie een fiets om de Veluwe te ontdekken.

Omgeving

Uitstapjes met de kinderen vanaf Camping Jacobus Hoeve

Ga met het hele gezin zeker een dagje naar recreatiegebied Zeumeren. Op de zandstrandjes geniet je na een frisse duik van de zon en voor zowel jongere als oudere kinderen zijn er talrijke leuke speeltoestellen. Het gezellige en overzichtelijke attractiepark Julianatoren ligt op slechts 20 kilometer afstand van Camping Jacobus Hoeve. Dit pretpark heeft meer dan 60 toffe attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De tieners doe je een groot plezier met een dagje Walibi World in Biddinghuizen.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties