8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Reeëndal
bekijk 13 foto 's
Klein CKE

Camping Reeëndal

Rustig gelegen kampeerterrein midden in het bos, op loopafstand van het centrum van Loenen. De staanplaatsen liggen langs de rand van langgerekte grasvelden, omzoomd door blauwsparren en eiken. Een tentenveldje ligt achter de receptie. Er is een algemene ruimte met tv en keuken. Door de eigen elektriciteitsmeters varieert de ampère per plaats. Elke staanplaats heeft mogelijkheden voor eigen watertoevoer, waterafvoer en stroom. Het sanitair is modern en zeer schoon.

Aan de rand van de Veluwe en midden in het bos bij Loenen ligt Camping Reeëndal. De camping straalt een en al rust uit en is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers.

Groen, groen en nog eens groen. Camping Reeëndal baadt erin. Fraai gelegen in het bos, op loopafstand van de mooiste natuurgebieden, trakteert de camping op een oase van rust en ruimte. Vanaf het Reeëndal stap je zo de wereld van de Veluwe binnen, waar je onder meer herten, wilde zwijnen en – uiteraard – reeën kunt spotten. Kortom, safari in eigen land.

Prachtig kampeerterrein
Net als op de dunbevolkte Veluwe heerst op de camping stilte. Hier zijn geen voorzieningen voor kinderen, maar komen de voornamelijk oudere campinggasten voor hun rust. De staanplaatsen van rond de 100 m2 langs de randen van langgerekte en mooie grasvelden helpen daar zeker aan mee. Het kampeerterrein van 1,2 hectare groot is bovendien autovrij en omzoomd door blauwsparren en Europese eiken, dat het natuurgevoel verder versterkt. Ook fijn: elke plaats heeft een stroomaansluiting van 10 ampère en gratis wifi. Voor tentkampeerders is er een apart veld.

Sanitaire voorzieningen
Als gast kun je gebruikmaken van modern en schoon sanitair. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en omvat douches, toiletten, afsluitbare wascabines, wastafels, vaatwasplaatsen met warm water en een grote douche- en toiletruimte voor mindervaliden. Verder is er een stortput voor je chemische toilet.

Activiteiten
De vriendelijke campingeigenaren organiseren verschillende activiteiten voor hun gasten. Zo is er elke week een Happy Hour met een (klein) hapje en drankje. Minstens zo gezellig en smakelijk zijn de verzorgde barbecues. Te veel gegeten (of gedronken)? Doe dan mee aan een van de begeleide wandelingen en loop de extra vakantiecalorieën er weer af.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
Zwembaden Zwembaden
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Reeëndal heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Reeëndal is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa