Camping Reeëndal

NederlandGelderlandLoenen gld  (sitecode 85007)

Camping Reeëndal

NederlandGelderlandLoenen gld
KleinCKE

Rustig gelegen kampeerterrein midden in het bos, op loopafstand van het centrum van Loenen. De staanplaatsen liggen langs de rand van langgerekte grasvelden, omzoomd door blauwsparren en eiken. Een tentenveldje ligt achter de receptie. Er is een algemene ruimte met tv en keuken. Door de eigen elektriciteitsmeters varieert de ampère per plaats. Elke staanplaats heeft mogelijkheden voor eigen watertoevoer, waterafvoer en stroom. Het sanitair is modern en zeer schoon.

Aan de rand van de Veluwe en midden in het bos bij Loenen ligt Camping Reeëndal. De camping straalt een en al rust uit en is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers.

Groen, groen en nog eens groen. Camping Reeëndal baadt erin. Fraai gelegen in het bos, op loopafstand van de mooiste natuurgebieden, trakteert de camping op een oase van rust en ruimte. Vanaf het Reeëndal stap je zo de wereld van de Veluwe binnen, waar je onder meer herten, wilde zwijnen en – uiteraard – reeën kunt spotten. Kortom, safari in eigen land.

Prachtig kampeerterrein
Net als op de dunbevolkte Veluwe heerst op de camping stilte. Hier zijn geen voorzieningen voor kinderen, maar komen de voornamelijk oudere campinggasten voor hun rust. De staanplaatsen van rond de 100 m2 langs de randen van langgerekte en mooie grasvelden helpen daar zeker aan mee. Het kampeerterrein van 1,2 hectare groot is bovendien autovrij en omzoomd door blauwsparren en Europese eiken, dat het natuurgevoel verder versterkt. Ook fijn: elke plaats heeft een stroomaansluiting van 10 ampère en gratis wifi. Voor tentkampeerders is er een apart veld.

Sanitaire voorzieningen
Als gast kun je gebruikmaken van modern en schoon sanitair. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en omvat douches, toiletten, afsluitbare wascabines, wastafels, vaatwasplaatsen met warm water en een grote douche- en toiletruimte voor mindervaliden. Verder is er een stortput voor je chemische toilet.

Activiteiten
De vriendelijke campingeigenaren organiseren verschillende activiteiten voor hun gasten. Zo is er elke week een Happy Hour met een (klein) hapje en drankje. Minstens zo gezellig en smakelijk zijn de verzorgde barbecues. Te veel gegeten (of gedronken)? Doe dan mee aan een van de begeleide wandelingen en loop de extra vakantiecalorieën er weer af.

Lees meer over Gelderland

Accommodaties

 • Reis informatie

Voorzieningen

 • In het kort

  • Kleine camping (50 plaatsen)
  • Gratis wifi
  • Voordeel met Camping Key Europe
  • Honden na overleg toegelaten
 • Algemene informatie
  Kleine camping (50 plaatsen)
  15 vaste staanplaatsen
  35 toeristische staanplaatsen
  Gesproken op de receptie: Nederlands, Engels, Duits
  Openingsperiode: van 28 maart t/m 31 oktober
 • Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
  Van €25,- tot €35,-
 • Toeristische staanplaatsen
  35 Toeristische plaatsen, waarvan
  10 op tentenveld
  25 afgebakende staanplaatsen
  25 overige toeristische plaatsen
  Plaatsen met weinig tot geen beschutting, plaatsen met voldoende beschutting
  Elektriciteit (2 - 16 A)
 • Wifi
  Gratis wifi
 • Bijzondere voorzieningen sanitair
  Gehandicaptensanitair
  Wascabines
  Wasmachine
  Wasdroger
 • Eten & drinken
  Supermarkt op 1 km
 • Campingbepalingen
  Honden toegestaan na overleg
  Campers toegestaan
  Vouwwagens toegelaten
  Caravans toegelaten
  Houtskoolbarbecue toegestaan
 • Campers
  Camperservicestation
 • Adres & route
  Loener Schepersweg 36
  7371 EZ Loenen gld
  Nederland
  De camping ligt ca. 1 km ten westen van Loenen. Op Beekbergweg (N786) ter hoogte van de westelijke kant van de bebouwde kom Loenen bij de NH-kerk afslaan de onverharde Loener Schepersweg op. Na 800 m ligt de camping rechts.
  Lat./Long.: 52.118996; 6.007576
  Afrit autosnelweg op 3 km

Beoordelingen

Contactinformatie camping

Adres

Loener Schepersweg 36
7371 EZ Loenen gld
Nederland

Lat./Long.: 52.119, 6.00758

Route

De camping ligt ca. 1 km ten westen van Loenen. Op Beekbergweg (N786) ter hoogte van de westelijke kant van de bebouwde kom Loenen bij de NH-kerk afslaan de onverharde Loener Schepersweg op. Na 800 m ligt de camping rechts.
Lat./Long.: 52.118996; 6.007576
Afrit autosnelweg op 3 km
Plan je route