2.5 sterren

Camping Warnstee

NederlandGelderlandWichmond  (sitecode 74975)

Camping Warnstee

NederlandGelderlandWichmond
2.5 sterren
KleinCKE

De gemoedelijke en gastvrije boerderijcamping bestaat uit een vierkant grasveld omzoomd door hagen en bomen. Het sanitair heeft vloerverwarming. De verschillende recreatiefaciliteiten zoals jeu-de-boules, tafeltennis en een trapveldje nodigen uit tot sport en spel. Met gehuurde (e-bike)fietsen verken je de omgeving. Op zondag is er voor iedereen een zogenaamd frituur-uur. Ook voor campinggasten wordt ontbijt geserveerd. In overleg kan er op een tennisveld op ca. 1,5 km worden getennist.

De camping ligt in Wichmond een klein dorp midden in de Achterhoek, in de gemeente Bronckhorst en dicht bij Vorden. Bronckhorst staat bekend als kleinste stadje van Nederland, Vorden om zijn acht kastelen.

Deze VeKaBo-camping was al eens de beste camping van Utrecht/Gelderland. Geen wonder, want je hebt er ruime plekken met kunstgras voor onder de caravanluifel en een steen onder je caravanwiel! Prachtig uitzicht over de weilanden met pony’s en Friese paarden en ook is er voldoende beschutting. Midden op het veld ligt een jeu-de-boules-baan waar met enige regelmaat een balletje wordt gegooid. Het sanitair is lekker verwarmd met vloerverwarming en wordt goed schoongehouden. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er op de zondagmiddag een frituuruurtje. Iedereen die zin heeft in een hapje, kan gezellig aanschuiven op het terras en mee-eten. De woensdagavond is voor klootschieten en daarna gaat het café open. Het terrein grenst aan de Hengelose Beek en bestaat uit een vierkant grasveld omzoomd door hagen en bomen. De camping heeft een huurcaravan, B&B-kamers en beschikt over een gezellige ruimte voor leuke activiteiten compleet met boeken, computer en tafeltennistafel. Buiten staat een trampoline en de fietsenstalling heeft een oplaadpunt voor e-bikes.

Vanaf de camping zet je makkelijk een fietsroute uit met behulp van fietsknooppunten lang de prachtige kastelen of naar het kleinste stadje van Nederland: Bronckhorst.

Omgeving

Fietsknooppunten rondom Camping Warnstee

Op de fiets kun je op je gemak de omgeving van Camping Warnstee ontdekken. Met het knooppuntensysteem bepaal je eenvoudig en op een leuke manier de route. Bij de receptie huur je een fiets, e-bike of tandem om bijvoorbeeld een mooie fietstocht naar Zutphen te maken. Bekijk hier de historische Berkelpoort en bezoek het Stedelijk Museum Zutphen om het verhaal van Zutphen te ontdekken. Ga ook zeker mee met de janplezierrit, waarbij je op een paard met wagen door Delden naar Vorden rijdt om een kijkje te nemen bij de historische watermolen.

Lees meer over Gelderland