Vakantiehuizen in Nunspeet

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Nunspeet

Wissen
2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Geniet van rust en natuur in een vakantiehuis in Nunspeet

Een vakantiehuis in Nunspeet huren, betekent vakantie vieren tussen het Veluwse natuurschoon en het Veluwemeer. De camping- en bungalowparken zijn rustig gelegen, maar dankzij het meer kunnen watersporters en zonaanbidders hier ook uit de voeten.

Strand- en windsurfplezier

Nunspeet ligt direct aan het Veluwemeer. Huur je in deze omgeving een bungalow, dan is het meer dé plek voor activiteiten. Zo is er een surfstrand, waar faciliteiten zijn voor kite- en windsurfen. Maar ook lekker in de zon liggen mag hier gewoon. Aan het Veluwemeer zijn diverse recreatiestranden en jachthavens. Vogelliefhebbers spotten hun favoriete vogels vanuit de vogeluitkijkpost.

Natuur om de hoek

Behalve het zuidelijker gelegen nationale park de Hoge Veluwe geniet je met een vakantiehuis in Nunspeet ook dichterbij van de natuur. Bijvoorbeeld met de wandelroutes in het Zandenbos. Verken de stuifzandgronden van de Hulshorsterbosrandroute, ontdek de lokale oorlogsgeschiedenis op de dagroute Verscholen Dorp of maak een huifkartocht. Bezoekerscentrum Nunspeet organiseert exposities over de Veluwe. Beklim de uitkijktoren voor een prachtig panorama.

Kindvriendelijke vakantieparken

Voor een bungalow in Nunspeet heb je keuze uit diverse vakantieparken. Dat zijn overwegend gezinscampings met goede voorzieningen voor kinderen. Animatieprogramma’s, sporttoernooien, knutselclubs, peuterbaden, speeltoestellen en spelochtenden; voor kinderen is er altijd wel wat te doen. Camping Recreatiecentrum De Witte Wieven heeft zelfs een manege voor je paard. Je kunt hier ook een knuffel- of wandelpony huren.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter