2 sterren

Recreatie Te Boomsgoed

NederlandGelderlandStadsregio Arnhem NijmegenBraamt  (sitecode 76208)

Recreatie Te Boomsgoed

NederlandGelderlandStadsregio Arnhem NijmegenBraamt
2 sterren
CKE

De camping ligt bij een voormalige boerderij. De afgebakende staanplaatsen bevinden zich rondom een open veld. Er zijn groepsaccommodaties, mogelijkheden voor stalling en weidegang van paarden, een speeltuin met een speelberg en een minigolfterrein. Ponykartochtjes zijn mogelijk. Bij recreatiegebied Stroombroek ligt een groot strandbad. Het recreatiepark is openbaar toegankelijk.

Camping Recreatie Te Boomsgoed, gezinsvakantie in het veelzijdige Montferland

In het mooie Montferland ligt Camping Recreatie Te Boomsgoed, vlak bij de Duitse grens en op wandelafstand van het recreatiegebied Stroombroek. Hier geniet je met het hele gezin van een ontspannen vakantie. De camping zelf biedt leuke voorzieningen voor jong en oud en in de omgeving maak je prachtige wandel- en fietstochten door de weidse bossen en heidevelden.

Gezellig kamperen op het kampeerveld

De camping ligt bij een voormalige boerderij en heeft een veertigtal ruime staanplaatsen. De afgebakende staanplaatsen bevinden zich rondom een open veld en de meeste plekjes zijn zonnig. Ook zijn er afgebakende staanplaatsen in sfeervolle hofjes. Kampeerders zijn welkom met een tent, caravan, vouwwagen of camper. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel of ben je op zoek naar wat meer luxe? De camping biedt ook accommodaties te huur aan. Zo kun je een verblijf in een stacaravan of trekkershut boeken.

Manege

Kinderen en volwassenen kunnen op Camping Recreatie Te Boomsgoed meerdere keren per week paardrijlessen volgen. Rijd je al langer paard? Dan kun je onder begeleiding deelnemen aan een buitenrit door de natuur. De camping ligt aan verschillende ruiterroutes, waarvan sommige de grens kruisen. Zowel voor ruiters als voor paarden zijn alle gewenste voorzieningen op kampeerterrein aanwezig, zodat je met je eigen paard of pony op vakantie kunt gaan. Zo is er een stalling en een rustplaats aanwezig en kan de camping de weidegang verzorgen.

Speelmogelijkheden voor de kinderen

De kinderen vermaken zich in de speeltuin met speeltoestellen en een speelberg. Op het minigolfterrein sla je met het hele gezin een balletje. Tijdens de voorjaars- en zomervakantie zijn er veel activiteiten voor grote en kleine kinderen, zoals een beachvolleybaltoernooi, zeskampen en paardrijden. Voor de kleintjes is het leuk om mee te rijden met een ponykartocht.

Omgeving

Camping Recreatie Te Boomsgoed bij recreatiegebied Stroombroek

Het veelzijdige recreatiegebied Stroombroek is een heerlijke plek voor kinderen van alle leeftijden. Ontspan je op het zandstrand of leg je handdoek neer op de ruime ligweide, en neem een verfrissende duik in het water. Terwijl de kleintjes lekker spetteren in het ondiepe water voor de kust, ga je zelf duiken, waterskiën of wakeboarden. De Dieren-ABC-Route is een leuke wandelroute voor kinderen, en ook voor volwassenen zijn er mooie wandel- en fietsroutes. Camping Recreatie Te Boomsgoed ligt dicht bij de Duitse grens, waardoor je eenvoudig een bezoek brengt aan mooie Duitse natuurgebieden zoals het Emmericher Ward.

Lees meer over Gelderland