9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Recreatiepark 't Gelloo
bekijk 5 foto 's
Erkend CKE

Recreatiepark 't Gelloo

Het vakantiepark ligt midden in de bossen van de Veluwe en is geschikt voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen. De staanplaatsen liggen in het midden van het park op ruime velden, daaromheen zijn de vaste plaatsen en de huurfaciliteiten. Groepen met jongeren onder de 18 jaar worden niet toegelaten. Er is een openlucht en een overdekt zwembad.

Echt een familiepark voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen. Recreatiepark ’t Gelloo ligt op de Veluwe, ten noorden van Ede. Je vindt er een binnenzwembad, restaurant, café/bar en snackbar. Sinds een paar jaar is er ook een verwarmd buitenzwembad en een indoor speelparadijs op de camping.

Achter de sportvelden vind je diverse kampeervelden, waar je kampeert op gras met of zonder beschutting. Van de 70 staanplaatsen zijn er 40 autovrij. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over grote velden met op bijna elk terrein een speeltoestel. Er zijn 255 seizoenplaatsen. Redelijk centraal op de camping staat een modern sanitairgebouw. De camping beschikt ook over stacaravans en trekkershutten voor de verhuur.

Camping met sportfaciliteiten

De camping heeft heel wat sport en speelfaciliteiten zoals het multifunctionele sportveld waar je kunt tennissen, voetballen en basketballen. Daar kan ook een potje beachvolleybal worden gespeeld, of jeu de boules. In een overdekte ruimte staan speelautomaten, tafeltennis en een groot schaakspel. In de zomermaanden is een recreatieteam actief op de camping. Wifi is voorzien in de algemene ruimtes en fietsen huur je lekker makkelijk op de camping.

Kindvriendelijk kamperen op de Veluwe

De camping ligt in de driehoek Barneveld, Apeldoorn Arnhem dus je kunt hier alle kanten op. Over de Edese- en de Ginkelse Heide kun je mooi fietsen, wandelaars lopen vanaf het Recreatiepark ’t Gelloo zo de bossen in. Op de Ginkelse Heide graast een schaapskudde en het Wekeromse Zand staat bekend om zijn zandverstuivingen. Wil je naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, dan is de ingang in Otterlo op zo’n 14 kilometer van Ede het dichtstbij. Leuk voor kinderen is het maïsdoolhof Voorthuizen (30 kilometer).


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Recreatiepark 't Gelloo heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Recreatiepark 't Gelloo is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa