9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein

Camping De Linden

Deze fraaie, rustige en parkachtige camping ligt midden in een grote tuin. Op het kampeerterrein staan veel bloemen en struiken en er is een bomenroute langs meer dan 200 verschillende soorten bomen. De standplaatsen hebben veel privacy. Het sanitair is goed verzorgd en schoon.

Ten zuidoosten van Stadskanaal ligt Camping De Linden als een groene oase in een kleinschalig cultuurlandschap met akkers, restanten oerbos, slingerende beken en pittoreske buurtgemeenschappen.

De camping is net een park; de eigenaar is tuinliefhebber en bomenverzamelaar. Hij heeft 200 soorten bij elkaar weten te brengen. Via de bomenroute (met informatieblad) kun je met al deze bomen kennismaken. De kampeerplaatsen zijn tuintjes op zich; overal bloemen om je heen en sommige plekken staan in het bos of hebben uitzicht over de weidse Groningse akkers. Alle plaatsen zijn ruim en bieden veel privacy.

Op de camping is een plas, die als speel- en visvijver dienst doet. Voor kleine kinderen is er een eenvoudige speelhoek met een schoolbord, zandbak, wip, diverse soorten speelgoed en spelletjes zoals een voetbaltafel. Het sanitair is niet bijzonder, wel schoon.

n de omgeving lopen diverse (lange-afstand) wandel- en fietsroutes. De routes voeren je naar de vele natuurgebieden in de omgeving, zoals het Dal van de Ruiten A, Westerwold, Metbroekbos en Lieftingsbroek. Voor liefhebbers zijn bij de receptie folders beschikbaar over tuinen die je kunt bezoeken.

De steden Groningen en Emmen zijn met hun musea en dierentuin een bezoek meer dan waard. Ook kun je vestingplaats Bourtange bezoeken, een ritje maken met de stoomtrein Musselkanaal-Veendam of naar Appingedam om de hangende keukens te bekijken.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De Linden heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Linden is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa