9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Boerderij Camping Berghemmerhof
Klein

Boerderij Camping Berghemmerhof

De camping ligt bij een jongvee-opfokveebedrijf en is deels beschut, deels open. Eén veld heeft mogelijk last van verkeer. Er zijn een recreatieruimte, een fietsenstalling met laadpunt, fiets- en wandelroutes, skelters, een centrifuge, een vriezer en een magnetron. Een openluchtzwembad ligt op 800 m afstand. Het sanitair is eenvoudig en schoon.

Gulpen ligt in het bijna-uiterste zuidoostpuntje van Limburg, Duitsland en België liggen héél dichtbij. Net als het Nederlandse Mechelen, Margraten en Valkenburg. De camping ligt tussen de riviertjes Gulp en Geul in een van de hogere delen van de gemeente Gulpen-Wittem.

Kamperen op campingboerderij Berghem betekent kamperen op het één na hoogste puntje van Nederland. Rondom het terrein heb je prachtig uitzicht over de heuvels en op Gulpen. Vanuit je caravan en vanonder de luifel zie je de koeien grazen in de naburige wei. Alleen de afrastering weerhoudt de koeien van een bezoekje op de camping. Kinderen vermaken zich met het voeren van de kalfjes, spelen op het erf en in de recreatieruimte. Met een beetje geluk zie je tijdens een wandeling de koeien door een sloot lopen op zoek naar een andere wei met meer gras.

Ben je de rust op de camping even beu? Maak dan een uitstapje naar Valkenburg. Dat is maar 12 kilometer fietsen! Het ruïnekasteel boven Valkenbrug geeft een mooi uitzicht en dat bezoek is te combineren met de Fluwelengrot waar eeuwen lang mergel werd gewonnen om kastelen en kerken te bouwen. Op 10 kilometer ligt het drielandenpunt Vaals. Hier komen België, Duitsland en Nederland bij elkaar. Het Labyrint met spetterende watermuren maken dit hoogste punt van Nederland spannend. Iets verder, op 30 km ligt het blote voetenpad van Brunssum. Op blote voeten door water, over bospaden, mos en zand en steen en soms tot je knieën in de modder zakken: sentationeel gevoel!


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Boerderij Camping Berghemmerhof heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Boerderij Camping Berghemmerhof is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa