5-sterrencampings in Limburg

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Limburg

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

De luxe van een 5 sterren camping in Limburg te midden van de glooiende landschappen

Geniet van een luxe vakantie in eigen land op een 5 sterren camping in Limburg. Verblijf te midden van de glooiende landschappen waar deze provincie zo bekend om staat en proef het bourgondische leven. Geen lange autorit om je reisbestemming te bereiken, maar wel een prachtig landschap dat buitenlands aandoet.

Geniet van een wel heel compleet verblijf

Niet iedere kampeergelegenheid verdient 5 sterren. Op deze terreinen zijn de faciliteiten en voorzieningen zeer uitgebreid en worden ze uitstekend onderhouden. Er zijn services zoals warm brood bij het ontbijt, verwarmd sanitair, een campingwinkel en één of meerdere restaurants. Je plonst er iedere dag in het zwembad, waterpark of subtropisch zwemparadijs en de kinderen worden vermaakt door het animatieteam en in de speeltuin. Ook andere faciliteiten zoals sportvelden, watersportmogelijkheden of een kinderdisco vormen geen uitzondering.

Recreëren in de Limburgse natuur

In Limburg maak je mooie wandel- en fietstochten door het glooiende landschap. Natuurparken als de Maasduinen en de Groote Peel liggen in deze provincie en bieden een prachtige omgeving met bossen, duinen, oevers en beekdalen. Ondertussen krijg je het gevoel dat je in het buitenland wandelt of fietst. Verblijf je graag aan het water, dan is een 5 sterren camping in Limburg aan een meer een uitstekende keuze. Hier huur je een kano of waterfiets of geniet je met de kinderen van de speelgelegenheden op het zandstrand. Volg een les wakeboarden of ga waterskiën, varen op een bananenboot, zeilen of surfen.

Andere activiteiten in de omgeving

Naast de prachtige natuur is er nog meer te doen vanuit je luxe camping in Limburg. Zo bezoek je steden als Maastricht en Venlo om te shoppen en iets te drinken op een van de vele terrassen. Voor historie ga je naar Valkenburg met de prachtige kasteelruïne en Fluweelengrot. In Arcen bezichtig je de Kasteeltuinen met meer dan vijftien unieke tuinen rondom een historische buitenplaats en zeventiende-eeuws kasteel. Met kinderen bezoek je attractiepark Toverland in Sevenum.