2 sterren

Camping De Iepenhoeve

NederlandNoord-HollandAnna Paulowna  (sitecode 74276)

Camping De Iepenhoeve

NederlandNoord-HollandAnna Paulowna
2 sterren
KleinCKE

Tussen bollenvelden, vismogelijkheden in het kanaal en op slechts 8 km van de Noordzeekust bevindt zich het speels opgezette terrein, dat omzoomd wordt door hoge beplanting. Voor kinderen zijn er wat speeltoestellen. In het tuinhuisje is een bibliotheek ingericht. Er is wifi. Eigengemaakte jam, ijs, frisdrank en eieren zijn te koop op de camping.

Tussen de bollenvelden in het Noord-Hollandse Anna-Paulowna ligt Camping De Iepenhoeve. Vanaf deze rustige camping kun je mooie fietstochten maken door de Kop van Noord-Holland en zit je zo op het strand.

Als je geen zin hebt in de drukte van de kust, maar toch wil profiteren van zee en strand, biedt Camping De Iepenhoeve uitkomst. Op dit groene en kleinschalige kampeerterrein hangt een gemoedelijke sfeer en krijg je een ruime staanplaats met veel privacy. De 25 kampeerplekken liggen zowel in de zon als in de schaduw en zijn voorzien van 4 ampère stroomaansluitingen. Huuraccommodaties zijn er niet.

Basisbehoeften
Om het de gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken, voorziet De Iepenhoeve in enkele basisbehoeften. Zo is het sanitair verzorgd en in het voor- en najaar verwarmd. De afwasplaats is overdekt en ook voor de vuile was kun je op de camping terecht. Je chemische toilet leeg je in de stortplaats.

Extra faciliteiten en diensten
De behulpzame campingeigenaren zetten graag een stapje extra en bieden daarom verschillende faciliteiten en diensten aan voor jouw comfort. Ga je bijvoorbeeld kamperen in de tent en kom je met de trein? Dan is de haal- en brengservice naar het station van Anna Paulowna een handige optie. Nieuw leesmateriaal nodig? In de campingbibliotheek vind je vast een goed boek. Internetten? Schakel de gratis wifi in. Geen zin om je ontbijt te maken? Kies voor een goede start met de eigengemaakte jam en verse scharreleieren van de camping.

Oase van rust
Door de fraaie ligging tussen het Noordhollandsch Kanaal en de bloembollenvelden voelt de camping als een oase van rust. Maar vergeet zeker niet om er ook op uit te trekken, want vanaf de Iepenhoeve fiets je zo naar steden als Schagen en Den Helder en zonnige badplaatsen als Callantsoog en Julianadorp aan Zee.

Lees meer over Noord-Holland