Camping De Broak

NederlandOverijsselRegio TwenteAmbt Delden  (sitecode 76598)

Camping De Broak

NederlandOverijsselRegio TwenteAmbt Delden
Klein
Wifi
Hond toegestaan
Supermarkt

Rustzoekers voelen zich thuis op deze camping gelegen in een agrarisch gebied bij een rundveebedrijf. Het kampeergedeelte ligt apart van de boerderij. Deze is in overleg te bezichtigen. Vanaf de open kampeerweide is er zicht op het aangrenzende Twentekanaal. Visliefhebbers, met een sportvisakte, kunnen hierin vissen op karper en brasem. De recreatieruimte heeft een klein terras met picknicktafels en is een rustpunt voor passanten.

Kamperen bij de boer op Camping De Broak

Camping De Broak ligt midden in het Twentse Ambt-Delden. Deze kleinschalige camping is gelegen aan het water van het Twentekanaal, waar visliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Je vangt hier vooral brasem en karpers. Iedere kampeerder komt op deze rustieke vakantieplek volledig tot rust.

Ruime kampeerplaatsen

Op deze boerderijcamping, die 25 hectare grond beslaat, ben je welkom met een caravan, een tent of een camper. De minicamping biedt slechts twintig plekken, die zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De meeste staanplaatsen kijken uit over het water. Aangelijnde honden zijn welkom op deze camping. Je auto mag je naast je tent of caravan parkeren. Het hele terrein is rolstoelvriendelijk gemaakt.

Voorzieningen

De moderne sanitaire voorzieningen op deze camping zijn eveneens toegankelijk voor mindervaliden. De toiletten zijn voorzien van vloerverwarming. Gebruik van de douches is gratis en ze zijn voorzien van een thermostaatkraan waarmee je zelf de gewenste temperatuur instelt. Bij de voorzieningen hoort ook een overdekte afwasplaats en een overdekte fietsenstalling. Op de gehele camping heb je een wifi-verbinding tot je beschikking. Op het campingterrein vind je een recreatieruimte met een klein terras waar je heerlijk kunt picknicken. De camping is bovendien omringd door diverse wandel- en fietsroutes, waardoor je hier zo nu en dan ook passanten tegenkomt die even een rustpauze inlassen.

Een rondleiding over de boerderij

De bevlogen eigenaars van Camping De Broak geven jou graag een rondleiding over hun boerderij. Ze laten je het hele bedrijf zien en geven antwoorden op al je vragen over het boerenleven. Op dit Twentse bedrijf vind je ongeveer zeventig koeien en talloze kalfjes. Iedere dag kun je gekoelde melk kopen bij de campingeigenaars. Zo vers heb je het waarschijnlijk nog nooit geproefd.

Omgeving

Activiteiten rondom Camping De Broak

In Ambt Delden vlak bij Camping De Broak vind je museumboerderij Wendezoele waar je alles leert over het Twentse boerderijleven en de veeteelt tussen 1900 en 1960. Ontdek hoe het graan geoogst werd, hoe men kookte of hoe manden werden geweven. Je koopt hier heerlijke honing, jam en aardappels.

Kasteel van Twickel

Landgoed Twickel vlak bij de camping is bijna 700 jaar oud en beslaat 4.400 hectare grond. Op het landgoed bevindt zich een kasteel met kasteeltuinen waar je een rondleiding kunt krijgen. Het huis is nog altijd bewoond.

Lees meer over Overijssel

Accommodaties

 • Reis informatie

Voorzieningen

 • In het kort

  • Kleine camping (25 plaatsen)
  • Gratis wifi
  • Honden toegelaten
 • Algemene informatie
  Kleine camping (25 plaatsen)
  25 toeristische staanplaatsen
  Gesproken op de receptie: Nederlands, Engels, Duits
  Openingsperiode: van 1 april t/m 1 november
 • Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
  Tot €25,-
 • Zwembaden
  Openluchtzwembad op 5 km
  Overdekt zwembad op 15 km
 • Toeristische staanplaatsen
  25 Toeristische plaatsen, waarvan
  25 overige toeristische plaatsen
  Plaatsen met weinig tot geen beschutting, plaatsen met voldoende beschutting
  Elektriciteit (10 A)
  Overwegend vlak
 • Wifi
  Gratis wifi
 • Bijzondere voorzieningen sanitair
  Gehandicaptensanitair
 • Eten & drinken
  Supermarkt op 2 km
 • Campingbepalingen
  Honden altijd toegestaan
  Campers toegestaan
  Vouwwagens toegelaten
  Caravans toegelaten
  Houtskoolbarbecue toegestaan
 • Adres & route
  Schoneveldsweg 5
  7495 PE Ambt Delden
  Nederland
  Vanuit Goor de N346 richting Delden. Na ca. 1,5 km op splitsing met N347 bij verkeerslichten rechtdoor. Na ca. 1,5 km rechts Veldhuisweg. Daarna over de spoorwegovergang en de brug over het Twentekanaal, links Ulkenweg-Schoneveldseweg. Na ca. 400 m ligt camping links.
  Lat./Long.: 52.234291; 6.653271
  Afrit autosnelweg op 6 km

Beoordelingen

Contactinformatie camping

Adres

Schoneveldsweg 5
7495 PE Ambt Delden
Nederland

Lat./Long.: 52.2343, 6.65327

Route

Vanuit Goor de N346 richting Delden. Na ca. 1,5 km op splitsing met N347 bij verkeerslichten rechtdoor. Na ca. 1,5 km rechts Veldhuisweg. Daarna over de spoorwegovergang en de brug over het Twentekanaal, links Ulkenweg-Schoneveldseweg. Na ca. 400 m ligt camping links.
Lat./Long.: 52.234291; 6.653271
Afrit autosnelweg op 6 km
Plan je route