8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De Kunne
bekijk 2 foto 's
Klein

Camping De Kunne

De camping bevindt zich aan de rand van het natuurgebied Lutterzand in het Dinkeldal. De natuurkampeerplaats en het trekkersveld liggen rond een boerderij. Er is keuze uit zonnige staanplaatsen met uitzicht op het Dinkeldal, plaatsen die tegen de bosrand liggen of plaatsen met geheel schaduw. Tevens zijn er enkele plekken voor campers. De camping is geen gezinscamping en richt zich op 45-plussers. Vanaf de camping loop je zo het natuurgebied in. In rivier de Dinkel kan worden gezwommen.

Natuurcamping De Kunne in het Overijsselse De Lutte is geschikt voor de 45-plusser die op zoek is naar rust. Hier kampeer je langs de meanderende Dinkel en aan de rand van natuurgebied Lutterzand.

Kenmerkend voor de camping is de heersende rust en de ligging midden in de natuur. Zo kun je kiezen voor een zonnige staanplaats met uitzicht op het Dinkeldal, of een schaduwrijke plek tegen de bosrand. De 40 staanplaatsen hebben een water-, elektra- en tv-aansluiting. Het overgrote deel van het grasrijke en goed onderhouden kampeerterrein is daarnaast voorzien van verharde plaatsen voor de voortent. Voor campers zijn er aparte, ruime plekken en is er een servicestation.

Modern en ruim sanitair
Als gast kun je gebruikmaken van schoon en verwarmd sanitair. Met meerdere douches, wascabines, wastafels, (af)wasgelegenheden en een wasmachine vind je alles wat je nodig hebt.

Geen animatie
Dat Camping De Kunne zich richt op ouderen blijkt ook uit de afwezigheid van speeltoestellen en vermaak voor kinderen. De natuurkampeerplaats op de grens met Duitsland ademt rust en ruimte.

Gastvrij
Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen voorzieningen zijn voor de gasten. Zo bieden de gastvrije campingeigenaren gratis wifi aan, vertellen ze je graag over de toeristische mogelijkheden en stellen ze een koel- en diepvrieskast beschikbaar. Ook is er een jeu-de-boulesbaan en een overdekte fietsenstalling met laadstation voor elektrische fietsen en scootmobielen.

Natuurlijk vermaak
Maar misschien is het vooral de natuurlijke omgeving die voor het ‘vermaak’ zorgt. Zo kun je zwemmen in de langsstromende Dinkel en loop of fiets je vanaf de camping zo het 750 hectare grote natuurgebied Lutterzand in. Tip: bij de receptie zijn gratis fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping De Kunne heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Kunne is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa