3.6 sterren

Camping 't Veld

NederlandOverijsselRheeze  (sitecode 56066)

Camping 't Veld

NederlandOverijsselRheeze
5 sterren
BestCKE

De langwerpige camping is verdeeld in twee stukken. Hiervan is het voorste deel bestemd voor de toeristische kampeerder. Op de door struiken en bomen omzoomde kleine velden staan veel speeltoestellen. Achter de camping is een vis- en roeivijver met een zandstrandje en ligweide. Er is een zwemmeer op ca. 500 m van de camping. In de nabijgelegen bossen zijn veel wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. De camping is niet toegankelijk voor groepen jongeren.

Zorgeloos op vakantie met het hele gezin, daar is Camping ’t Veld in het Vechtdal in Overijssel voor gemaakt. Voor kinderen is altijd wat te doen, en dat betekent rust voor hun ouders. Overal is aan gedacht.

Ingericht voor gezinnen

Het ontspannen begint al op de het campingterrein waar elk autovrije veld in het midden speeltoestellen heeft. Zo heb je altijd zicht op je spelende kinderen. De ruime staanplaatsen op deze grote camping met 255 plaatsen zijn voor tenten, campers, caravans en vouwwagens. Voor een compleet zorgeloze vakantie zijn er ook compleet ingerichte caravans en safaritenten te huur die van alle gemakken zijn voorzien. Dat geldt ook voor de mobilhomes en stacaravans met veranda.

Waterpret in de zon of warm binnen

Van de camping loop je ook zo met je gezin naar de vis- en roeivijver: de perfecte plek om te kanoën of op het gras lekker in de zon weg te soezen. Natuurlijk kan je ook lekker in het verwarmde binnenbad plonzen, misschien wel vanaf de vijftig meter lange glijbaan. De kleintjes kunnen hier in het kleuterbad spetteren. En voor gezinnen waarvan de ouders nog even rustig wakker willen worden is er het actieve animatieteam, van ’s ochtends vroeg tot in de avond organiseren zij leuke activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar.

Plezier én ontspanning

Ook voor het hele gezin samen is er genoeg te doen op het kampeerterrein zoals een potje voetballen of jeu des boules. Ook zijn er fietsen en skelters te huur. Bij het restaurant kan je hier samen van bijkomen met appeltaart, broodjes of een lekkere warme avondmaaltijd. En hebben de kinderen genoeg patat, poffertjes en pannekoeken gehad? Dan is de indoor speeltuin van de camping direct naast het restaurant te vinden. De dag begint trouwens ook goed met versgebakken broodjes en brood van de bakker die klaarliggen in de minishop.

Omgeving

Camping ’t Veld ligt bij het lieflijke esdorpje Rheeze, midden in het Vechtdal. Hier ben je niet alleen omringd door rustgevende en soms best spannende natuur, maar ook leuke steden en pretparken zijn in de buurt.

Indrukwekkende natuur te fiets

In het Vechtdal ben je omringd door het rivierlandschap waar rivier de Vecht lieflijk doorheen kronkelt, maar ook mysterieuze naaldbossen, glooiende heuvels, kleurige heidevelden en houtwallen. Hierdoorheen lopen honderden kilometers fietspaden. Voor kinderen zijn er speciale routes langs bijvoorbeeld een speelboerderij waar ze biggetjes kunnen aaien en een goede ijssalon voor een verfrissende versnapering.

Ontdek het Vechtdal te voet

Al wandelend is dit prachtige landschap ook goed te verkennen: zelf of met een gids. Op de kidsroutes ga je van een klim in de klauterboom naar een wijds uitzicht vanaf de uitkijktoren, naar uitrusten in de hangmat boven het water van de Vecht. Samen ontdek je zo vennetjes, bossen en rivieren. De perfecte manier om een frisse neus te halen. Voor een ontspannen verkenning van het gebied kan je mee met Koesafari, een uitje voor het hele gezin. Samen hobbel je in een huifkar door het gebied en leer je alles over de rivier de Vecht en de dieren die in het dal wonen: van dassen en reeën tot het kenmerkende Brandrode rund.

Gezelligheid, winkelen en spelen

Voor gezelligheid kan je naar Ommen hier vind je verschillende winkels, gezellige terrasjes en leuke musea als het Streekmuseum. Echt uitgebreid shoppen kan in Hanzestad Zwolle. En voor de leukste feesten kan je in het nabijgelegen Hardenberg terecht. In de zomer zijn hier onder andere een avondvierdaagse en een luchtballonnenfestival. Hier is ook een bioscoop met de nieuwste films. Verkoeling is misschien nog wel het dichtstbij bij recreatieplas Oldemeyer, niet ver van de camping. Hier kan je altijd terecht voor een verfrissende duik.

Lees meer over Overijssel

Naar accommodaties