Huis in 't Veld

NederlandOverijsselPaasloo  (sitecode 201122)

Huis in 't Veld

NederlandOverijsselPaasloo
Klein

De minicamping is zeer landelijk gelegen en ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het beschutte kampeerterrein bestaat uit twee velden en is omgeven door houtwallen. De staanplaatsen zijn op gras en hebben voldoende beschutting van bomen. In overleg mag je een kampvuur maken. Het sanitair is netjes en schoon. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen of varen in de Weerribben.

Huis in ’t Veld is een kleine boerencamping in het Overijsselse Paasloo. Gelegen dicht bij National Park Weerribben-Wieden en omringd door houtwallen, weilanden en bos kampeer je midden in de natuur en kun je mooie fiets- en wandeltochten maken.

Door de beschutte ligging aan een rustig laantje biedt de camping een oase van rust en ruimte. Met 15 kampeerplaatsen speels verdeeld over twee grasvelden is het echt een minicamping. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en hebben door de bomen voldoende schaduw. Elektra (6 ampère) is beschikbaar tegen betaling. Wifi is gratis.

Kapschuur en ‘t Ok
Als gast op de camping kun je gebruikmaken van net en schoon sanitair. Ook zijn er twee ruimten waar je gezellig kunt zitten als het slecht weer is: de kapschuur en ’t Ok. In ’t Ok vind je veel informatie over de omgeving en liggen er verschillende fiets- en wandelroutes. De knusse ontmoetingsplaats is ook een aangename plek om een gezelschapsspel te spelen of een goed boek te lezen. Daarnaast staat er een koelkast voor algemeen gebruik.

Voorzieningen om de hoek
Een winkel of snackbar is er niet, maar op slechts 1,5 kilometer van de camping vind je in Oldemarkt de gewenste voorzieningen. Zo heeft dit kleine dorp in de Kop van Overijssel onder meer een supermarkt, drogisterij, bakkerij, slager, restaurant en snackbar.

Barbecue, kampvuur

Na een lange dag fietsen of wandelen door de natuur is het leuk om ’s avonds de dag af te sluiten met een gezellige barbecue. Wil je niet direct gaan slapen? In overleg met de campingeigenaren mag je een kampvuur maken en kun je nog langer genieten van een mooie zomeravond.

Lees meer over Overijssel