3.4 sterren

Familiecamping De Molenhoek

NederlandZeelandKamperland  (sitecode 39239)

Familiecamping De Molenhoek

NederlandZeelandKamperland
4 sterren
Erkend

De ruim opgezette familiecamping ligt landelijk, tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. De staanplaatsen bevinden zich op door hoge hagen omzoomde grasveldjes. Deze camping is ook geschikt voor tieners tot 16 jaar. Er is een broodjes- en ontbijtservice. Er is een terras met zicht op de speeltuin, met onder andere een interactieve speeltuin, een groot luchtkussen en een verwarmd zwembad. Rondom het zwembad staan ligstoelen. In het hoogseizoen is er een hop-on-hop-off-bus.

Omgeving

Op twee kilometer afstand van de camping vind je het Banjaardstrand, uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland! Watersporten, zonnebaden, duiken: het kan er allemaal.

Voor het hele gezin
Op het eiland Walcheren ligt het oude stadje Veere, waar je in het hoogseizoen met een veerpontje naartoe kan. Ook Middelburg en Vlissingen, Goes en Zierikzee zijn de moeite waard, ook voor de kinderen. Ga Glowgolfen in de jungle, bekijk in miniatuurpark Mini Mundi de markante gebouwen van Walcheren in het klein, of sta als piraat oog in oog met een echte haai in Het Arsenaal.

Paden op en lanen in

Stap op de fiets of het wandelpad naar de kleine dorpen Wissekerke, kunstenaarsdorp Kats, Kamperland, Colijnsplaat en Kortgene te bezoeken. Je kunt hier prima winkelen of hangen op een terrasje.


De omgeving is echt een walhalla voor de wandelaar, met 150 kilometer aan wandelroutes in de natuurgebieden en stranden. Wandelen op Noord-Beveland geeft je het ultieme eilandgevoel. Ontdek de slikken en schorren, inlagen en kleurrijke akkerranden.

Wil je je eindeloos slenteren of heb je genoeg een snel tochtje? Dankzij het knooppuntensysteem van het wandelnetwerk bepaal je zelf de route en afstand. Hetzelfde geldt voor de fietser: je kunt prima zelf op avontuur zonder te verdwalen, maar makkelijker is de fietsrouteplanner. Selecteer een bunkerroute, bloesemroute of een met uitzicht op de Deltawerken.

Lees meer over Zeeland

Naar accommodaties