2.5 sterren

Minicamping Zwetzone

NederlandZuid-HollandWateringen  (sitecode 201230)

Minicamping Zwetzone

NederlandZuid-HollandWateringen
2.5 sterren
Klein

Minicamping Zwetzone is gelegen aan een doodlopende weg op een dijk, naast doorgaand vaarwater, de Zweth, met uitzicht op de polders. De staanplaatsen liggen op twee veldjes. Op het terrein staan vijf trekkershutten op een apart veld. Er zijn geen hoge bomen op het terrein. De camping is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Den Haag en Delft. Op de camping zijn fietsen en een motorbootje te huur.

Kamperen in de Randstad op Camping Zwetzone

Camping Zwetzone ligt in de buurt van zowel steden als natuur en strand. Hierdoor vormt de camping een ideale uitvalsbasis om Zuid-Holland te ontdekken. Op de camping zelf is het heerlijk rustig. Je kampeert naast het doorgaande vaarwater de Zweth en hebt een fraai uitzicht over de polders.

Zonnige kampeerplekken

Er zijn op Camping Zwetzone vijftien kampeerplekken. Deze kleine en knusse camping biedt staanplaatsen van 100 tot 120 vierkante meter groot, met een stroomaansluiting van 10 ampère. De staanplaatsen liggen op twee open, zonnige veldjes. Daarnaast is er een apart veldje met trekkershutten en blokhutten. Deze hutten zijn eenvoudig ingericht, met een klein kooktoestelletje en koelkastje. Je maakt gebruik van gedeeld sanitair. Honden zijn welkom, mits aangemeld en aangelijnd.

Spelen en waterpret

De kinderen kunnen zich vermaken met een aantal speeltoestellen, zoals schommels en een glijbaan. Daarnaast ligt de camping aan de Zweth. Je hoeft alleen maar de dijk over te steken voor een verfrissende duik in het water. Via het steigertje kom je makkelijk in en uit het water. Leg je handdoek voor de tent of caravan om op de camping weer op te drogen. Je kunt ook met het hele gezin op pad om de omgeving te ontdekken. Huur bijvoorbeeld fietsen of een motorbootje op de camping.

Koken of uit eten

De voorzieningen op de camping zelf zijn eenvoudig en er is geen bar of restaurant. Op wandelafstand van Camping Zwetzone liggen verschillende boerenbedrijven waar je verse producten koopt. Ook ligt Den Haag vlakbij, waar je veel supermarkten en restaurants vindt. Dankzij de centrale ligging van de camping hoef je voor de meeste voorzieningen nog geen 10 minuten te rijden.

Omgeving

Ontdek het Westland vanuit Camping Zwetzone

Camping Zwetzone ligt in het Westland, dat je te voet en op de fiets op je gemak ontdekt. Volg het fietspad door de duinen en fiets langs de kust richting Hoek van Holland of door de weidse polders van Midden-Delfland. Ook breng je eenvoudig een bezoek aan gezellige steden als Den Haag, Delft en Rotterdam. Dit kan zowel met de auto als op de fiets.

Met de kinderen is het leuk om een dagje naar Familiepark Drievliet te gaan. Hier zijn spannende attracties voor de oudere kinderen en rustige attracties voor de kleintjes.

Lees meer over Zuid-Holland