Familiecampings in Oostenrijk

  • De leukste gezinscampings
  • Geselecteerd door de ANWB
  • Uit Go Camping magazine

Gezinscampings Oostenrijk

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Familiecamping in Oostenrijk: kamperen met het hele gezin

Lekker met het hele gezin kamperen in de zomer. Voor veel mensen is dit de ideale manier om de zomervakantie door te brengen. De juiste camping is hierbij zeer belangrijk. Zijn er voldoende faciliteiten voor de kinderen, zodat zij zich gedurende de hele vakantie uitstekend vermaken? En genieten de ouders van een comfortabele omgeving in de natuur, zodat zij zich heerlijk kunnen ontspannen? De ANWB inspecteurs selecteren de beste familiecampings in Oostenrijk, zodat je geniet van alle voorzieningen die je als gezin tijdens de kampeervakantie nodig hebt!

Kamperen in het wonderschone Oostenrijk

Wie aan Oostenrijk denkt, ziet de besneeuwde Alpentoppen en uitgestrekte weides al voor zich. Oostenrijk is een prachtig land voor een veelzijdige kampeervakantie in de natuur. Maak prachtige wandel- of fietstochten langs de helderblauwe meren en reusachtige bergen, bezoek de rijke cultuur van de stad Wenen of keer terug in de tijd van Sissi bij Paleis Schönbrunn. Het paleis heeft zelfs een eigen dierentuin, een museum over Sissi en maar liefst 1400 kamers.

Kinderfaciliteiten op de familiecamping in Oostenrijk

Voor vermaak en vertier hoef je het kampeerterrein niet te verlaten. Op de familiecampings zijn voorzien van allerlei faciliteiten voor het hele gezin. Zo is er op iedere camping een heerlijk zwembad voor uren waterpret. Uiteraard is er ook een ondiep kleuterbad, zodat de allerkleinsten veilig in het water kunnen spelen. Daarnaast is er op elke gezinscamping een animatieprogramma voor de kinderen.

Ook de ouders vermaken zich uitstekend!

Naast de kinderen genieten ook de ouders van een onbezorgde vakantie. Geniet bijvoorbeeld van een massage in de sauna of ga sportief in de weer in het fitnesscentrum. Je kunt je natuurlijk ook heerlijk ontspannen met een boek aan het zwembad. Er is een sfeervol restaurant op het kampeerterrein, dus je hoeft niet te koken.

#