9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Seewiese
bekijk 3 foto 's
Erkend CKE

Camping Seewiese

Camping Seewiese is te bereiken via een steile toegangsweg van ca. 1,5 km met haarspeldbochten. De iets hellende camping heeft geen afgebakende plaatsen. Er is zicht op de bergen rondom. Het strand bij het Tristacher meer is voor gasten gratis toegankelijk. Tijdens het hoogseizoen is er een gratis busverbinding naar Lienz. Ook het plaatselijke zwembad is gratis voor kampeerders.

Lienz ligt in het zuiden van Oost-Tirol, in Oostenrijk. Boven het dorp Tristach en op 5 kilometer van Lienz is Camping Seewiese aan de Trisacher See. Omringd door de bergen van de Dolomieten die de grens ‘oversteken’ naar Italië.

Camping Seewiese ligt aan de zijkant van een breed dal met heel veel bossen, aan de Tristacher See. Rondom de camping is bos. Op Camping Seewiese kampeer je óf op en boomloos veld, óf bij hoge coniferen. De ondergrond is van gras, licht glooiend. Op een oppervlakte van ruim 2 hectare zijn 110 toeristische standplaatsen aan weerskanten van een pad aangelegd. De plaatsen zijn ongenummerd en niet gemarkeerd. Bij de receptie is plek voor 14 campers, met water en afvoer. Een camping voor kampeerders die houden van bergwandelen en fietsen en kinderen tot 12 jaar.

Bijna het hele kampeerseizoen is de campingwinkel open. Bij de snackbar zijn afhaalmaaltijden te koop. Er is een restaurant en op deze Tiroler camping kan je vers brood kopen. Voor kinderen is er een zwembad en een speeltuin. Volwassenen die graag een balletje trappen kunnen op het sportterrein terecht. Een duik in het meer is zeker niet te versmaden. Bij de steigers plons je zo het water in. Camping Seewiese beschikt over computers met een internetverbinding die beschikbaar zijn voor de kampeerders.

Wandelen vanaf de campings is favoriet. Ontdek de apenweides en de bergmeren, de wilde bergbeken, maar ook de stad Lienz. Dat is de oude zomerresidentie van de graven van Görz. Uitstapjes met de auto via de Felbertauernstrasse (smalle, bochtige weg) naar het nationale park de Hohe Tauern. Rijdens op de Pustertaler Höhenstrasse heb je uitzicht op de pieken van de Dolomieten. Je kampeert vlak bij de Grossglockner Hochalpenstrasse. Het dorp Tristach ligt aan de rivier de Drau, op ruim 3 kilometer van de Camping Seewiese.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Seewiese heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Seewiese is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa