Camping Polen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Camping Polen met zwembad

Wissen
2 personen
28 campings gevonden

Geniet van het onbekende op de camping in Polen met zwembad

Polen is voor velen een onontdekte parel in Europa. Dat is volledig onterecht, want een camping in Polen met zwembad is een prima plek om vakantie te vieren. Deze kampeerplekken beschikken naast een zwembad over prima faciliteiten voor een ontspannen vakantie. Doordat Polen nog niet overspoeld wordt door toeristen, geniet je van een vakantie in een rustige omgeving.

Een uitstekende optie voor een gezinsvakantie

Je kan je kinderen niet blijer maken dan met een kampeervakantie op een camping in Polen met zwembad. De kids vermaken zich uren in het water en je brengt de hele dag door bij het zwembad. Of geniet na een dagje weg van verkoeling in het water. Wil je ontspannen zonder dat het weer een spelbreker is, kies dan voor een overdekt zwembad. Een camping met zwembad trekt veel gezinnen; zo vinden je kinderen gemakkelijk nieuwe vriendjes om mee te spelen. Vaak is er op het kampeerterrein een speeltuin te vinden, waar kinderen elkaar ontmoeten.

Polen, het land van de afwisseling

Houd je van watersport, ga dan naar Mazurië, het merengebied van Polen. In het nationale park Bialowieza, het enige oerbos van Europa, kun je zomaar oog in oog komen te staan met een bison. Maak een rondwandeling samen met een gids. Ben je een cultuurliefhebber, bezoek dan Warschau, Gdansk of Krakau.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter