Kamperen in West-Pommeren

22 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in West-Pommeren

Alle 22 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Toeristische regio's

Kamperen in West-Pommeren

Camping Biały Dom
Favorieten
Camping Biały Dom

Polen / West-Pommeren

4.8Buitengewoon(6Recensies)

Dichtbij het strandRestaurantShopping

Staanplaatsen (44)

Huuraccommodaties (6)

Camping Rodzinny (Nr. 105)
Favorieten
CKE discount
Alle 22 Campings
Alle 22 Campings

Feiten over camping

Aantal campings22
Beoordelingen van campings118
Gemiddelde beoordeling3.9

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping Biały Dom
Camping Biały Dom

De gezinsvriendelijke campings in West-Pommeren met hun ligging dicht bij de natuur zijn ideaal voor een kampeervakantie met kinderen. De regio in Polen ligt direct aan de grens met Duitsland en betovert met zijn uitgestrekte bos- en merenlandschap, dat uitnodigt tot spannende uitstapjes. Bijzonder mooi zijn de vakantieoorden langs de kust, waar kampeerders hun caravan kunnen stallen met uitzicht op de blauwe zee.

Bijzonderheden van kamperen in West-Pommeren

De meeste campings in West-Pommeren, Polen, liggen verspreid langs de wildromantische oevers van de Oostzee - van de natuurlijke oase van de Lagune van Szczecin tot de havenstad Kolberg en het laguneachtige Jamund-meer bij het rustige vissersdorpje Czajcze. Wie zijn vakantie wil doorbrengen met zonnebaden op het strand, zandkastelen bouwen en watersporten beoefenen, verblijft in deze familieoorden.

Kampeerders die verlangen naar afgelegen natuur vinden hun favoriete plek in het binnenland, bijvoorbeeld midden in het idyllische Pommerse merengebied. Dit glanzende groenblauwe bos- en waterlandschap vormt het perfecte decor voor kano- en vistochten. Evenzo leiden gevarieerde fiets- en wandelpaden rond meren en door golvende valleien met glooiende heuvels.

Beste tijd om te reizen

In West-Pommeren kunnen vakantiegangers rekenen op een gematigd tot continentaal klimaat met verschillende seizoenen. De warme zomers met temperaturen tot 26 graden Celsius zijn ideaal voor buitenactiviteiten. Vooral baden of andere activiteiten in zee en meren zijn dan goed mogelijk met watertemperaturen rond 17 graden Celsius. Maar ook de herfst is overtuigend met aangename dagtemperaturen en prachtig weer om te wandelen en te fietsen in de natuur. De winter is koud en het sneeuwt soms uitgebreid. In het voorjaar kan het 's nachts vriezen, terwijl de dagen vrij zacht zijn. Voor kamperen in West-Pommeren wordt de periode mei tot september aanbevolen.