Campings in Portugal aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Portugal aan zee

2 personen
24 campings gevonden

Vakantie vieren aan de schilderachtige kust op een camping in Portugal aan zee

Een camping in Portugal aan zee is erg geliefd onder gezinnen. Je geniet hier van een strakblauwe lucht boven de witte zandstranden en metershoge rotsformaties in het water. Vanaf de eerste dag ervaar je hier het ultieme vakantiegevoel. Langs de schilderachtige kust zijn verschillende campings gelegen, stuk voor stuk met ruime en schaduwrijke staanplaatsen en comfortabele huuraccommodaties voor koppels, families of groepen.

Verken de vele mooie Portugese stranden

Portugal staat bekend om de vele mooie stranden, verspreid over de kustlijn van ruim 800 kilometer. Of je nu in het westen of zuiden van het land vakantie viert, er is altijd meer dan genoeg te beleven in Portugal op een camping aan zee. De sfeer loopt uiteen van de gezellige stranden in de Algarve tot aan de groene kust bij Porto en de levendige regio rond de Portugese hoofdstad. Waar je ook vakantie viert in het land, je beleeft gegarandeerd een geweldige tijd.

Een actieve of ontspannen vakantie

Liefhebbers van een actieve strandvakantie met veel watersport zitten in Portugal helemaal goed. Surfen op metershoge golven kan op meerdere plaatsen, zowel in de zonovergoten Algarve in het zuiden als rondom Lissabon. Zoek je liever de rust op en gaat je voorkeur uit naar een onontdekt strand bij een fraaie zonsondergang? Boek dan je vakantie op een camping aan zee in Portugal die noordelijker ligt. De kids vermaken zich de hele dag op het strand tijdens een potje voetbal, volleybal of tennis. Even bijkomen na een warme dag? Neem een verfrissende duik in het heldere zeewater of koel af in het zwembad op de camping.