SVR Campings Portugal

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Portugal

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een vakantie bij de boer op een SVR-camping in Portugal

Op een SVR-camping in Portugal kamperen is een bijzondere ervaring op het platteland. SVR-campings staan voor kamperen bij de boer en in de vrije natuur. Of je nu met of zonder kinderen naar Portugal gaat: op een SVR-camping kom je tot rust.

De karakteristieken van een Portugese boerderij

De SRV-campings in Portugal zijn duurzame ondernemingen met hart voor de natuur. De eigenaren streven naar het behoud van de authentieke eigenschappen van zowel de camping als omgeving. Naast basisfaciliteiten en veel gastvrijheid bieden de SVR-campings in Portugal rust. Maar ook voor de actieve vakantieganger is er veel te doen. Zo maak je in de natuurrijke omgeving de mooiste wandel- en fietstochten en maken kinderen een ritje op de ezel of het paard van de boer.

Culturele activiteiten tijdens je vakantie bij de boer in Portugal

Ook cultuurliefhebbers zijn op hun plek op een SVR-camping in Portugal. Bezoek de hoofdstad Lissabon of bezienswaardigheden zoals de Toren van Belém, het Paleis van Pena en het plein Praça do Comércio. Het land kent ook prachtige natuurgebieden zoals het Serra da Arrábida, Serra da Estrela, de Côa Vallei en de Douro-vallei. Daarnaast zijn havenstad Porto en de oude stad Óbidos een bezoek waard.