Vakantieparken in Schotland

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Schotland

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Actief verblijf op vakantiepark in Schotland

Ruige landschappen en magische luchten, eeuwenoude kastelen vol geschiedenis, mytische verhalen en levendige steden. Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Schotland maak je op een comfortabele manier kennis met de vele facetten van dit prachtige vakantieland.

De Schotse Hooglanden en Loch Ness

Grillige bergtoppen, groene heuvels, diepe meren, goudgele stranden en uitgestrekte gletsjervalleien; de Schotse Hooglanden zijn een walhalla voor natuurliefhebbers en wandelaars. Bedwing de hoogste berg van Groot-Brittannië van 1344 meter, de Ben Nevis. Speur naar het wereldberoemde monster van Loch Ness in de Great Glen. En maak kennis met het bijzondere Edinburgh. De stad wordt wel Athene van het Noorden genoemd door de vele historische bouwwerken, die deels zijn geïnspireerd door de klassieke Griekse architectuur.

Treinen in Schotland met het gezin

Een vakantiepark in Schotland is een comfortabele uitvalsbasis voor een actieve gezinsvakantie. De gevarieerde natuur is één grote speeltuin voor de kinderen en in de vele kastelen wanen zij zich voor even een ridder of prinses. Schotland is ook een geweldig land om per trein te verkennen. Stap in de Jacobite Train en maak een rit over het Glenfinnanviaduct. De kinderen zullen deze rode stroomtrein herkennen als de Zweinsteinexpres uit de Harry Potterfilms.