Vakantieparken in Slovenië

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Slovenië

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantie aan zee of in de bergen op een vakantiepark in Slovenië

Vanaf een vakantiepark in Slovenië ontdek je op je gemak dit veelzijdige en makkelijk bereisbare land. Slovenië is een klein land en heeft zowel een korte maar fraaie kustlijn als schitterende natuurgebieden en bergen. Hierdoor is er voor ieder type reiziger iets te beleven.

Vakantiepark aan het Meer van Bled

Het Meer van Bled is een populaire bestemming in Slovenië. Als je kiest voor een vakantiepark vlak bij het meer, kun je vanaf het terras van je vakantiewoning uitkijken over de met sneeuw bedekte toppen van de Julische Alpen. Maak een boottochtje over het Meer van Bled naar het pittoreske zeventiende-eeuwse kerkje dat op een klein eiland in het meer ligt en maak lange wandelingen door de groene bossen. Zeker de Vintgarkloof, gelegen ten noordwesten van Bled, is een uitstap waard.

Vakantiepark in nationaal park Triglav

Natuurliefhebbers beleven een heerlijke afwisselende vakantie op een vakantiepark in het nationaal park Triglav. Het gebied bestaat uit een spectaculair landschap van bergen, watervallen, gletsjers, kloven en meren. Hier ligt een uitgebreid netwerk aan wandelpaden.