Campings in Blanes aan het strand

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Blanes aan het strand

Wissen
2 personen
22 campings gevonden

Spaans genieten op een camping in Blanes aan het strand

Toe aan een vakantie aan de Spaanse kust? Boek een plekje op een camping in Blanes aan het strand. Deze badplaats aan de Costa Brava staat garant voor een aantal onvergetelijke momenten. Blanes is van oorsprong een vissersdorpje, maar is inmiddels uitgegroeid tot een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud. Voor een aangename zonvakantie zit je hier helemaal goed.

Wat is er te doen?

Naast zon, zee en strand heeft de Spaanse badplaats nog veel meer moois in petto. In Blanes zelf wandel je langs gezellige straatmarktjes en bezoek je het historische centrum. Genieten van een indrukwekkend stukje natuur? Breng een aantal uren door in de Botanische tuin Marimurtra met meer dan 4.000 verschillende planten en geniet ondertussen van een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Eten en uitgaan

Vier je vakantie op een camping in Blanes aan het strand en geniet van de nodige zonuren. Behalve een duik in zee is ook het nachtleven interessant. In de avond ga je een hapje eten in een van de restaurants of dans je tot in de vroege ochtend in een gezellige bar of discotheek. Na een afsluitende wandeling over de strandpromenade stap je je bed in en kom je bij na een fantastische avond en nacht.