Strandcampings in Nederland

  • Maximaal 10 km van de kust of een meer
  • Boek je strandcamping hier

Strandcampings Nederland

2 personen
599 campings gevonden

Zon, zee en zand op een strandcamping in Nederland

Heerlijk tot rust komen met rustig kabbelend water in de buurt: het kan op een strandcamping in Nederland. Deze campings vind je in het hele land, want niet alleen de Nederlandse kust heeft prachtige waterlandschappen te bieden. Maak een wandeling over het strand of vind verkoeling in het koude water. Op de camping geniet je ondertussen van een ruime staanplaats of een volledig verzorgde stacaravan. Trakteer jezelf op een smakelijke maaltijd in het restaurant, maak gebruik van de ontspannende sauna of bleef een gezellige avond in de discotheek.

Vermaak aan het water

Alle strandcampings in Nederland liggen heerlijk dicht bij het water. Neem een frisse duik in de Noordzee of ga zwemmen in het grote meer naast de camping. Ook de rivieren van Nederland zijn perfecte locaties voor waterliefhebbers die van een kampeervakantie willen genieten. Neem je surfboard mee om te suppen of maak er een avontuurlijke vakantie van en ga zeilen, wakeboarden of waterskiën.

Sfeervolle gezinscampings

Veel Nederlandse strandcampings verwelkomen kampeerders van alle leeftijden, dus ook de allerkleinsten. Dankzij een leuk animatieteam, midgetgolf en grote speeltuinen vermaken zij zich zonder problemen. Trap ook eens een balletje op het voetbalveld of daag de rest van het gezin uit met een potje tennis. Ondanks dat er natuurwater in de buurt is, is er ook een zwembad op het kampeerterrein.

Genieten van de natuur

Verblijf je op een strandcamping, dan is de natuur altijd dichtbij. Wandel door het ruige Hollands Duin of door het stille landschap van natuurpark Oranjezon in Zeeland. De rivierlandschappen in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland zien er dankzij kabbelende beekjes en rijke bossen prachtig uit. Neem je fiets mee om de wijde omgeving van je camping te verkennen.