Vakantieparken in Spanje

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Spanje

2 personen
31 campings gevonden

Een onbezorgde zonvakantie op een vakantiepark in Spanje

Een kilometerslange kustlijn met verscheidene costa's, het klassieke Andalusië in het zuiden en temperamentvolle steden als Madrid en Barcelona: als je op zoek bent naar een veelzijdige vakantie ben je op de juiste plek op een vakantiepark in Spanje. Ook kunst- en cultuurliefhebbers genieten in Spanje volop, aangezien Spanje over de meeste steden beschikt waarvan het historische centrum op de UNESCO Werelderfgoedlijst is geplaatst. Voorbeelden zijn het Sagrada Família en Park Güell in Barcelona.

De schilderachtige streek Andalusië

Bezoek tijdens een verblijf op een vakantiepark in Spanje de temperamentvolle streek Andalusië in het zuiden. Wandel door de witte dorpen met steile straatjes of ontdek de grandeur van imposante steden als Granada en Sevilla. Voor cultuur en historie is daarnaast Estepona een aanrader. In het historische centrum van het charmante stadje vind je het archeologisch museum op het plein Plaza Blas Infante of de kerk Santa Maria de los Remedios.

De bruisende hoofdstad Madrid

Madrid is een van de meest dynamische steden van het land. Niet alleen bezoek je hier drie van de beroemdste musea ter wereld, ook is de stad de ideale plek om te winkelen en uit te gaan. Bezoek het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, het Prado of het Thyssen-Bornemisza. Daarnaast zijn pleinen als het Plaza Major een aanrader. In de middeleeuwen werden er stierengevechten en ruitertoernooien op dit plein gehouden, tegenwoordig zijn er terrassen, straatkunstenaars, portretschilders en winkeltjes.