Vakantiehuizen in Valencia

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Valencia

Wissen
2 personen
50 campings gevonden

Alle kanten op vanuit een vakantiehuis in Valencia

Of je nu graag je vakantie aan het strand doorbrengt of liever stedentrips maakt; een vakantiehuis in Valencia biedt uitkomst. Vele campings in deze Spaanse regio bieden huuraccommodaties aan, vanwaar je zo op het strand staat. Maar de regio Valencia heeft meer te bieden dan strand alleen. Zo ben je met gemak een paar dagen zoet in de gelijknamige stad en valt er ook op het gebied van cultuur en natuur veel in de omgeving te ontdekken.

Stad der kunst en wetenschappen

Wil je een dagje wat anders doen dan op het strand van de Costa del Azahar liggen? Vertrek vanuit je vakantiehuis in Valencia voor een dag naar Afrika! Niet letterlijk, maar in het Bioparc in Valencia zou je bijna denken dat je de oversteek naar een ander werelddeel gemaakt hebt. Verdeeld over vier grote landschappen zie je hier zo’n 150 Afrikaanse diersoorten. Ook interessant is een bezoek aan de Stad van de Kunsten en Wetenschap, een indrukwekkend complex met verschillende iconische gebouwen. Je vindt hier onder andere een gigantisch aquarium, een bijzondere bioscoop en het interactieve Wetenschapsmuseum.

Paella eten in de sinaasappelstad

Valencia, dat ook wel de sinaasappelstad wordt genoemd vanwege de vele sinaasappelbomen, is de bakermat van de paella en dit is dus dé plek om dit rijstgerecht in zijn originele vorm te proeven. De paella Valenciana is benoemd tot cultureel erfgoed en er moeten tien vaste ingrediënten in verwerkt zijn, waaronder kip en konijn.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter