Campings in Noord-Spanje aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Noord-Spanje aan zee

2 personen
220 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vier je vakantie op een camping in Noord-Spanje aan zee

Een verblijf op een camping in Noord-Spanje aan zee biedt alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie: een goed klimaat, mooie natuur, een gezellige sfeer en lekker eten. Maak een ontspannen strandwandeling, bezoek een sfeervol dorpje en eet een lekkere paella. Het noorden van Spanje is nog niet zo populair onder Nederlanders, maar heeft veel mooie vakantiebestemmingen.

Ontspan op de mooie stranden

Het is ideaal om op een camping aan zee te verblijven: geniet van een lekker ontbijtje, smeer je in met zonnebrand en loop lekker naar het strand. In de regio Galicië bewonder je de gevarieerde kustlijnen; van witte zandstranden tot aan de wilde zee die tegen de rotsen slaat. Kies voor een camping aan een rustig strand als je lekker in zee wilt zwemmen en de onderwaterwereld wilt ontdekken. Daarnaast is Noord-Spanje ook erg geschikt voor verschillende watersporten, waaronder surfen, windsurfen en duiken.

Bewonder de wilde natuur van Noord-Spanje

Tijdens een verblijf op een camping in Noord-Spanje aan zee zal de wilde natuur je zeker opvallen. Het gebied wordt niet voor niets het Groene Spanje genoemd. Net onder de kustlijn staat het land vol met prachtige gebergtes en natuurparken waar je een indrukwekkende wandeltocht maakt. Trek je wandelschoenen aan en bekijk de prachtige panorama's, luister naar de zingende vogels en neem een duik in een van de meren of rivieren.

Bezoek de sfeervolle steden

Er liggen flink wat campings in Noord-Spanje aan zee, maar er zijn altijd wel pittoreske dorpjes of grote steden in de buurt die het bezichtigen waard zijn. Ga bijvoorbeeld een dag op pad naar Santiago de Compostella, een van de belangrijkste bedevaartsoorden van het christendom. Deze stad staat vol met historische gebouwen. Een andere opkomende stad in het noorden van Spanje is Bilbao, waar je geniet van een combinatie van mooie stranden, gezellige winkelstraatjes en goede restaurants.