Capfun Campings

  • Kamperen met het hele gezin
  • Ruim aanbod voor alle leeftijden
  • 130 campings in binnen- en buitenland

Capfun Campings

2 personen
20 campings gevonden

Capfun Campings: Plezier voor alle leeftijden

Dat kamperen dé manier is om met hele gezin vakantie te vieren, wist je al. En dat de campings van Capfun alles kunnen bieden voor jouw ideale familievakantie is extra genieten! Fantastische waterparken, unieke speeltuinen en uitgebreide animatie, zorgen voor heerlijk vermaak voor alle leeftijden. De faciliteiten en activiteiten zijn geschikt voor zowel de allerkleinsten tot pubers en van de bijna volwassen kinderen tot opa en oma. De familievakantie waar je als kind al van droomde.

In Nederland of toch naar het buitenland?

Er zijn maar liefst 130 campings in binnen- en buitenland waar je uit kunt kiezen. Wil je in Nederland blijven dan zijn de campings over heel Nederland verspreid. Liever wat verder weg? Dat kan natuurlijk ook. Zo zijn er In Frankrijk meer dan 120 campings waaruit je kunt kiezen. Je kunt kiezen op regio en per departement. Wel zo handig!

Je eigen kampeermiddel mee of liever huren?

Het maakt niet uit of je met je eigen tent of caravan komt of dat je liever een chalet of mobilhome huurt; de gastvrijheid op de parken is overal even goed. Wie van kamperen met eigen spullen houdt, zit goed bij de campings van Capfun. Staanplaatsen op gras, zicht op het water? Het kan allemaal! Je verblijft op goed verzorgde campings met voor ieder wat wils. Ben jij van het gemak en de luxe? Tal van campings bieden premium accommodaties met compleet stijlvol ingerichte huurcaravans, vakantiewoningen en mobilhomes. Zo zijn er stacaravans met een aparte speelkamer, een speciale inrichting voor baby’s en een afgesloten terras. En ook aan grote families is gedacht met accommodaties met maar liefst 5 slaapkamers en drie badkamers. Zo ben je onder elkaar, heb je de luxe van thuis en ben je toch buiten in de natuur.