First Camp Campings

  • Campings in Zweden en Denemarken
  • Middenin de natuur
  • Ruim aanbod

First Camp Campings

2 personen
52 campings gevonden

Kampeerplezier bij First Camp

Met meer dan 55 campings in heel Zweden en Denemarken is First Camp de grootste campingketen in Scandinavië. De gezinsvriendelijke campings liggen dicht bij de natuur en zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, koppels met een camper en vriendengroepen die samen eropuit willen trekken om te genieten van het heerlijke kampeerleven. Kamperen is qua verblijf een veilige en zekere keuze. En dat is precies wat First Camp biedt: een veilige vakantie vol leuke activiteiten en mooie herinneringen.

Verblijf dicht bij de natuur

Verblijf je tijdens je vakantie het liefst in een vakantiehuisje of tent? Of wil je een plek voor je camper of caravan? Bij First Camp kies je het verblijf dat bij jou past. Verblijf je het liefst in een gezellig vakantiehuis, dan zijn er zowel grote gezinsverblijven die van alle gemakken zijn voorzien als wat kleinere en meer eenvoudige huisjes. Reis je liever met de camper of caravan dan zijn er ook verschillende opties. Bijvoorbeeld staanplaatsen met of zonder elektra, plekken in de buurt van een servicegebouw of speelplek, of een overnachting bij het strand met een prachtig uitzicht over het water. Wat je ook kiest, alle accommodaties bij First Camp hebben één ding gemeen: de natuur. Geniet van de heerlijke omgeving, de nabijheid van prachtige natuur en alle activiteiten.

Een belevenis voor iedereen

Het grote voordeel van een keuze uit 55 bestemmingen is dat er voor elk type vakantie wel iets te vinden is. Beleef de rustgevende natuur in Norrland, de cultuur en bezienswaardigheden in Dalarna, de zeebries en de mooie vergezichten aan de westkust of de lange witte zandstranden in Skåne. En alsof dat nog niet genoeg is: meerdere campings hebben een ruim aanbod van leuke activiteiten die geschikt zijn voor zowel volwassenen als de kleinere kampeerders. Je vindt er onder andere de populaire kinderclub met Yessi, minigolf, bowling, zwemgelegenheden en nog veel meer. Bovendien bieden een aantal bestemmingen fietsverhuur aan. Perfect voor als je de omgeving wilt verkennen. First Camp biedt gewoonweg een complete vakantie-ervaring vol met kampeerplezier en leuke belevenissen!

Beleef gastvrij kampeerplezier samen met First Camp!