Vakantiehuizen in Zwitserland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Zwitserland

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis Zwitserland: sprookjesachtige natuurschoonheid

Zwitserland is het land van de indrukwekkende bergtoppen en prachtige meren. Verblijf in een vakantiehuis in Zwitserland en laat de schoonheid van de natuur op je inwerken. Het voelt haast sprookjesachtig aan zodra je geniet van een spectaculair uitzicht over de grootse bergen en groene alpenweiden. Het hele jaar door is het hier goed toeven.

Ontdek de Zwitserse natuur

De natuur in Zwitserland kenmerkt zich door hoge bergen met naaldbossen. Mooie natuurgebieden in het land zijn bijvoorbeeld Graubünden, Wallis en het Berner-Oberland. Maak een wandeling door de Zwitserse Alpen of geniet van de spectaculaire natuur in Wallis. Tot slot is ook de Jura een aanrader. Hier worden tochten georganiseerd om wilde dieren te spotten.

De wijnbergterrassen van Lavaux

Je verwacht het misschien niet, maar ook in Zwitserland wordt wijn verbouwd. De wijnbergterrassen van Lavaux maken deel uit van het grootste wijnbouwgebied in Zwitserland. Indrukwekkend zijn vooral de besneeuwde bergtoppen op de achtergrond. Pak de speciale toeristentrein en reis van Vevey naar Puidoux-Chexbres, want in beide stadjes bevinden zich indrukwekkende wijnkelders.

Rheinfall, de krachtigste waterval van Europa

Je verblijf in een vakantiehuis in Zwitserland nodigt altijd uit om op stap te gaan. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Rheinfall, de krachtigste waterval van Europa. Het is een indrukwekkend natuurfenomeen, want het water valt met een snelheid van 23 meter per seconde naar beneden. Een boot brengt je naar de rots midden in de waterval. Laat je verder ook verrassen door de kastelen Wörth en Laufen. Je vindt ze in de directe omgeving van de waterval.

Wandelen langs of varen op Zwitserse meren

Zwitserland wordt geroemd om zijn mooie meren. Neuchâtel is het grootste meer van het land, maar ook het meer van Zürich en de Vierwaldstättersee kenmerken zich door forse afmetingen. Het Bodenmeer en het meer van Genève zijn eveneens spectaculair, maar moet Zwitserland delen met Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland. Hoe dan ook, huur een boot of maak een lange wandeling langs een van de meren.