Campings in de Ardennen waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in de Ardennen waar honden zijn toegestaan

2 personen
42 campings gevonden

Op vakantie op een camping in de Ardennen met hond

Voor de hondenliefhebber is een vakantie op een camping in de Ardennen met hond echt ideaal. De Ardennen laten een wisselend landschap zien waar jij en je hond uren kunnen wandelen of fietsen. En het mooiste van alles is dat je je qua omgeving heel ver van huis waant, terwijl je toch maar heel kort hoeft te reizen. Op deze themapagina vind je alle campings in de Ardennen waar honden welkom zijn.

Natuurlijk Ardennen

De natuur in de Ardennen is bijzonder veelzijdig. Groene heuvels, woeste rivieren, bossen en uitgestrekte open vlaktes; de natuurliefhebber haalt hier zijn hart op. Je kunt hier kilometers wandelen en fietsen, maar ook op het water is genoeg te beleven. Kajakken, kanovaren of waterfietsen is een greep uit de vele mogelijkheden op het water. In het noordoosten van de Ardennen vind je het natuurpark de Hoge Venen, waar je zomaar wilde zwijnen en misschien zelfs een lynx tegenkomt.

Een bestemming voor ieder type vakantieganger

De Ardennen is door zijn veelzijdigheid geschikt voor ieder type vakantieganger. Dit zie je terug in het aanbod van campings. Een geschikte camping in de Ardennen met hond vind je heel eenvoudig. Kijk ook naar de andere faciliteiten. Misschien ga je met kleine kinderen op vakantie, dan zoek je een familiecamping. Voor de rustzoekers is een kleine camping heel geschikt. Welke voorkeuren je ook hebt, door het ruime aanbod vind je altijd een accommodatie die bij je past.