Campings in België met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in België met zwembad

Wissen
2 personen
102 campings gevonden

Geniet van je vakantie op een camping in België met zwembad

Overweeg je een vakantie bij onze zuiderburen? Geniet dan volop van je verblijf op een camping in België met zwembad. Hecht je vooral belang aan rust tijdens je vakantie? Kies dan voor een van de kleine campings in België met zwembad. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zoals een winkeltje en snackbar op of vlakbij de camping en verzorgde faciliteiten. Soms is er geen zwembad op de camping zelf aanwezig, maar zwem je wel in natuurlijk water dat op de camping aanwezig is. Je vindt steeds een zwembad in de buurt van de camping; dit staat duidelijk aangegeven op de overzichtspagina per camping.

Wil je dat er meer te beleven is, zodat je kinderen zich ook volop amuseren? Kies dan voor een grotere camping die ruimschoots kinderanimatie aanbiedt. Er is vaak een grote speeltuin en een speciaal kinderzwembad of afgescheiden gedeelte in de zwemvijver. Hier geniet je van uitgebreidere sportvoorzieningen en kun je ook overnachten in een chalet of trekkershut.

De prachtige steden van België

Bezoek de hoofdstad Brussel, een heuvelachtige stad met een bruisend centrum en verrassend veel groen. Ga een dagje shoppen op de Meir in Antwerpen. Geniet zeker van een kopje koffie in een van de vele hippe koffiebarretjes en bezoek de Antwerpse Zoo. Gent is kleiner en wat overzichtelijker dan Antwerpen. Het is bovendien een goede uitvalsbasis voor een uitje naar het charmante en toeristische Brugge. Met zijn vele kleine straatjes en kanaaltjes waan je je in de middeleeuwen. Je bezoekt er ook het Boudewijn Seapark. Tot slot is Mechelen een bezoekje waard; hier vind je onder andere het dierenpark Planckendael, dat moderner en groter is dan de zoo van Antwerpen.

De Belgische kust

Kamperen op een camping met zwembad in België doe je onder andere aan de Noordzee. Geniet van een dagje pootjebaden en schelpen zoeken aan het strand en kuier over de zeedijk met een ijsje in de hand. Trakteer je kinderen op een uitje naar het betoverende Plopsaland: je kunt op de camping vlakbij kamperen en daar ook je tickets kopen. Voor de natuurliefhebbers die houden van een stevige wandeling is er het prachtige Zwin, een uitgestrekt natuurgebied nabij Knokke-Heist.

Natuur in de Kempen, Ardennen en Luxemburg

Stippel heerlijke fietstochten en wandelingen uit via het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelknooppunten in de prachtige Belgische natuur. Geniet van de avontuurlijke zwemvijver op een camping in de Lilse Bergen of kuier door de smalle straatjes in een stadje in de Ardennen of Luxemburg. België is een klein land dat verrassend veel variatie biedt; je zult je hier niet snel vervelen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter