8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Kompas Camping Nieuwpoort
bekijk 13 foto 's
Erkend CKE

Kompas Camping Nieuwpoort

De camping grenst aan een recreatieplas. Aan het begin van het terrein ligt een camperplaats. De staanplaatsen liggen geclusterd, aan de noordkant van het terrein. Aan de zuid- en westkant bevinden zich de seizoenplaatsen. De speeltuinen zijn ingedeeld naar leeftijdscategorie. Er is een dierenweide. De recreatieplas is geschikt voor waterskiën, surfen, zeilen en vissen.

West-Vlaanderen in België is de provincie die aan het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen grenst. Kompas Camping vind je in Nieuwpoort, een badplaats aan de Noordzee tussen Oostende en De Panne. Op twintig kilometer van de grens met Frankrijk.

Kompas Camping is groot, het merendeel van de 384 standplaatsen ligt in groepjes aan de noordkant van de camping, aan een recreatieplas. De 592 seizoenplaatsen liggen verspreid op de rest van de camping. 38 campers kamperen op een apart deel van de camping, vlak bij de aanlegsteigers van de het meer. Met een trekkerstentje kan je terecht op de kampeerweide. Huren kan ook op Kompas Camping, stacaravans, bungalows en blokhutten. Een camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en voor fietsers.

Centraal op de camping zijn speeltuinen, een dierenpark en twee velden voor beachvolleybal. Daarnaast staat de receptie met een internethoek, erachter is een sporthal, een grote binnenspeeltuin met ballenbad voor de kleintjes, een taverne, de bakker annex patisserie en een goed gesorteerde winkel. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam optredens natuurwandelingen en workshops. Het openluchtzwembad heeft twee bassins waarvan er één met glijbaan en een apart kinderbad. Verspreid over Kompas Camping staan zeven moderne sanitair gebouwen. Wifi in openbare ruimtes.

De rivier de IJzer vormt ter hoogte van de camping een grote recreatieplas. De rivier stroomt langs Nieuwpoort naar de Noordzee. Op dat meer kan je zeilen, windsurfen en kajakken. Vissen mag met vergunning op de IJzer of op de Noordzee. Vanaf de camping wandel je makkelijk een wandelnetwerk op. Door de duinen, over het strand en juist door de polders. Heb je je fiets meegenomen, stap dan op de pedalen en geniet van badplaatsjes en polderdorpjes.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Kompas Camping Nieuwpoort heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Kompas Camping Nieuwpoort is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa