8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Val de l'Aisne
bekijk 10 foto 's
Erkend

Camping Le Val de l'Aisne

Deze gezinscamping biedt voor elk wat wils. Vissen in de grote karpervijver en een ruim aanbod aan georganiseerde activiteiten gedurende het hele jaar. De staanplaatsen liggen op de verschillende kampeervelden apart van de vaste- en huuraccommodaties. De kleintjes kunnen ravotten in de speeltuin en je kan sporten op de twee multisport terreinen.

Het langwerpige terrein van deze camping telt veel vaste plaatsen. Toeristische kampeerders hebben de keuze uit drie velden met een geheel eigen sfeer. Je kunt hier kamperen, mobilhomes huren en er zijn glampingaccomodaties. Voor de ingang van de camping bevinden zich twee outdoorbedrijven die diverse activiteiten aanbieden.

Camping Le Val de l’Aisne ligt aan de oever van het rustige riviertje l’Aisne. Midden op de camping is een grote visvijver. Kinderen en jongeren kunnen zich uitleven tijdens voetbaltornooien, volleybal- of basketbalwedstrijden, op het tennisveld of met tafeltennis. Voor wie van avontuur houdt, zijn er kajakken en georganiseerde mountainbiketochten. Er is tevens een speeltuin met een deel voor jongere en voor oudere gasten. De speeltuin ligt aan het terras, zodat je de kinderen niet uit het oog hoeft te verliezen.

Ontdek de Ardennen

Of je op zoek bent naar rust of wilt genieten van cultuur of sport, op deze camping kun je alle kanten op. De omgeving kent tal van wandelpaden en weggetjes met mooie uitzichten. Je kunt onder begeleiding de omgeving verkennen of zelf de natuur in.

Na een geslaagde vakantiedag is niets fijner dan een hapje en een drankje. In het restaurant kun je genieten van lokale en internationale specialiteiten, uiteraard onder het genot van een Belgisch biertje. Vanuit de camping kan er voor gezelschappen van klein tot groot catering verzorgd worden. Aan de receptie kun je terecht voor vragen en informatie over catering, excursies en andere faciliteiten.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Val de l'Aisne heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Val de l'Aisne is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa