Camping Driehuis

Camping Driehuis
Favorieten
Year Small
Year Erkend

Camping overzicht

ANWB Camping LogoInspectie

Deze camping heeft nog geen beoordeling van kampeerders.

Map MarkerKaart
contactContact & adres

Camping introductie

De informele, duurzaam ingerichte, camping ligt bij een voormalige veeteeltboerderij. De autovrije staanplaatsen worden flexibel ingevuld. De campinggasten worden betrokken bij de verzorging van de dieren. In de grote recreatieruimte is een schooltje, tafeltennis, tafelvoetbal en een bibliotheek. Buiten zijn er skelters, een verzonken trampoline, een trapveld, een waterspeelbaan, picknicktafels en een uitgebreide speeltuin.

Beschikbare accommodaties (Camping Driehuis)

...

...
...

Algemene informatie

Omgeving

 • Dichtstbijzijnde dorpscentrum: Reek

Sitecode: 69104

Kaart

Adres

Driehuizerweg 15

5375 KN Reek

Nordbrabant - Limburg

Niederlande

Coördinaten

Breedtegraad 51° 43' 58" N (51.733009)

Lengtegraad 5° 42' 15" E (5.70441)

Routeplanner

ANWB Camping Logo
Naar de ANWB routeplanner

Kampeerders beoordelingen

Deze camping heeft nog geen kampeerders beoordeling.

Waarom zou je niet de eerste zijn? Andere kampeerders zullen je dankbaar zijn.

Classificatie van de camping

ANWB inspectie (kleine campings)

ANWB Camping Logo
ANWB classificatiemodel
 • Sanitair

  2.9

  Bijzondere voorzieningen

  Kwaliteit sanitair

 • Terrein

  2.9

  Staanplaatsen

  Indruk terrein

 • Recreatie

  3.5

  Speel- en sportfaciliteiten

  Animatie

 • Zwemmen

  0.0

  Zwemmen in natuurwater

  Zwembaden

 • Eten & drinken

  0.6

  Boodschappen

  Eetgelegenheid

Meer informatie over Camping Driehuis

Het boerenleven ervaren op Camping Driehuis

Kamperen op Camping Driehuis bij Reek betekent kamperen bij de boer en proeven van het boerenleven. Op deze gemoedelijke en informele minicamping mag iedereen die dat wil meehelpen met het verzorgen van de dieren. De duurzaam ingerichte camping is gelegen bij een voormalige veeteeltboerderij. De camping heeft autovrije staanplaatsen.

Staanplaatsen en huuraccommodaties

De ruime kampeerplaatsen van Camping Driehuis liggen op een veld dat wordt omgeven door bomen en struiken; iedere plaats is voorzien van elektra. De auto kun je buiten het kampeerveld parkeren. De sanitaire voorzieningen op het terrein zijn schoon en netjes. Daarnaast vind je er een aantal picknicktafels en is er een kampvuurplaats. Wie geen eigen kampeermiddel heeft, kan ook een eenvoudige caravan met voortent, of een kleine of grote pipowagen huren.

Dieren verzorgen, sport en spel

Op de boerderij wonen kalfjes, pony’s, geiten en andere dieren, die het heerlijk vinden om geknuffeld en verzorgd te worden. Dierenvrienden zijn bij Camping Driehuis dan ook op het goede adres. Daarnaast zijn er klimtoestellen, een trampoline, skelters en fietsen aanwezig. Bij de kleinere kinderen valt de zandwaterspeelhoek met waterpomp in de smaak. Verder is er op het erf volop ruimte om te spelen en kun je op het terrein ook voetballen en jeu-de-boulen. Bij slecht weer is het goed toeven in de grote recreatieruimte. De tafeltennistafel, de voetbaltafel en de sjoelbakken zorgen hier voor vermaak. Op 6 kilometer afstand vind je zwembaden en een meer met een strand.

Inkopen doen en uit eten gaan

De camping heeft geen eigen voorzieningen als het gaat om eten, drinken en inkopen doen. Op 3 kilometer afstand zijn verschillende supermarkten te vinden. In het centrum van nabij gelegen dorpjes als Reek en Velp vind je eveneens allerlei restaurantjes.

Natuurgebieden omringen Camping Driehuis

Camping Driehuis bij Reek ligt te midden van een aantal prachtige natuurgebieden, zoals De Maashorst, Herperduin, de Reekse Bossen en de Trentse Bossen. Je kunt hier niet alleen historische opgravingen vinden, maar ook wilde grazers als de wisent, tauros en exmoorpony’s spotten. Reek maakt, net als de dorpjes Zeeland en Schaijk, deel uit van de gemeente Landerd in Noord-Brabant. Vanuit de knusse dorpjes met een rijke historie kun je tal van wandel- en fietsroutes maken. Leuke steden voor een dagje uit zijn bijvoorbeeld Den Bosch, Eindhoven en het Gelderse Nijmegen.

Veelgestelde vragen over camping Camping Driehuis

Zijn honden toegestaan op camping Camping Driehuis?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Heeft camping Camping Driehuis een zwembad?

Hoeveel kost een verblijf op camping Camping Driehuis?

De prijzen voor Camping Driehuis kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. gekozen periode, personen). Lees meer over de prijzen op deze pagina.