2.5 sterren

Ringkøbing Camping

DenemarkenMidden-JutlandRingkøbing  (sitecode 62351)

Ringkøbing Camping

DenemarkenMidden-JutlandRingkøbing
2.5 sterren
CKE

De rechthoekige, kleinschalige camping ligt beschut in een bos en is onder Nederlands beheer. De grote, afgebakende staanplaatsen liggen onder loof- en naaldbomen en hebben veel privacy. De camping heeft een speciaal hondenbos en een behendigheidsbaan voor honden. Ringkøbing, één de oudste Deense (koopmans)steden; uit 1443, ligt op 5 km. In Ringkøbing kunt u ook geocachen. Een benodigde GPS-ontvanger kunt u op de camping huren.

Ringkøbing Camping, kamperen in de gelukkigste stad van Denemarken

Ringkøbing Camping ligt in een idyllisch gebied nabij de gelukkigste stad van Denemarken. Beleef hier de vakantie die je zelf wilt. Ontspanning of avontuur, strand of stad, het kan allemaal!

Verblijven zoals jij het wilt

Ben je met je eigen camper, caravan of tent op stap? Dan kun je je op Ringkøbing Camping op een ruime staanplaats installeren. Omringd door bomen heb je hier voldoende schaduw en privacy. Maar ook zonder camper, caravan of tent kun je comfortabel op deze camping overnachten. Afhankelijk van je reisgezelschap kies je voor een huisje voor twee of vier personen of voor een safaritent. De huisje zijn voorzien van een koelkast en een koffiezetapparaat maar hebben geen toilet of douche. De safaritent is geschikt voor vier personen en heeft een volledig uitgeruste keuken. Op het terras zijn meubelen aanwezig, zodat je er 's avonds gezellig een glaasje wijn kunt drinken.

Entertainment voor iedereen

De camping zorgt voor gratis internet, zodat je ook tijdens je vakantie contact kunt houden met het thuisfront of het nieuws kunt lezen. Intussen leven de kinderen zich uit in de speeltuin: klauteren op de speeltuigen, racen van de glijbaan en schommelen tot hun voeten de lucht aanraken, zo hoeven ze zich niet te vervelen. Tijdens een regenachtige dag schuil je in de recreatieruimte. Hier leer je de andere gasten kennen en speel je een gezelschapsspelletje met het hele gezin.

Lekker eten

Voor boodschappen of een restaurantbezoek ga je naar het nabijgelegen dorp. Breng zeker een stukje vlees mee voor op de barbecue, want iedereen is vrij om de gezamenlijke barbecueplek te gebruiken. Hier ontmoet je andere gasten onder het genot van een glaasje wijn.

Omgeving

Genieten van de natuur nabij Ringkøbing Camping

Ringkøbing Camping ligt aan Ringkøbing Fjord, een prachtig natuurgebied in en rond de stad Ringkøbing. Ontdek het gebied te voet of op de fiets. Rond de fjord loopt een fietspad van 125 kilometer, waarlangs je de prachtige fauna en flora ontdekt die het gebied te bieden heeft. Ook op het water valt er veel te beleven. Zeilen en windsurfen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Ook een bezoekje aan de onderste beekmolen is een aanrader. Volg een rondleiding of geniet in het hoofdgebouw van een kopje koffie en zelfgebakken brood.

Lees meer over Midden-Jutland

Naar accommodaties